Liviu Ciobotaru a părăsit ASA pentru arabi. Va avea un salariu uriaş la Al Faysaly

Liviu Ciobotariu a părăsit vicecampioana ASA Tg. Mureş pentru o noua aventură, în Arabia Saudită. Antrenorul a semnat un contract pe doi ani cu gruparea Al Faysaly.

04 iun. 2015, 06:50
Liviu Ciobotaru a părăsit ASA pentru arabi. Va avea un salariu uriaş la Al Faysaly

Liviu Ciobotariu a semnat un contract pe două sezoane cu Al Faysaly, locul 7 în precedenta ediție de campionat din Arabia Saudită. Potrivit dolcesport.ro, Ciobotariu va avea un salariu anual de 450.000 de dolari şi intenţionează să-l ia cu el la Al Faysaly şi pe Ianis Zicu.

Conducerea clubului ASA Târgu-Mureş va anunța până la începutul săptămânii viitoare numele noului antrenor principal şi al noului preşedinte executiv, se arată într-un comunicat postat pe siteul oficial al grupării.

Citeşte şi Liviu Ciobotariu: Dacă n-am putut să batem Oţelul, nu meritam titlul. E cea mai tristă zi din viaţa mea

Va fi prima experiență a lui Liviu Ciobotariu în străinătate, acesta antrenând până acum doar în primele două ligi din România. Instalat pe banca tehnică a lui ASA în iarnă, Liviu Ciobotariu (44 ani) a reușit un parcurs foarte bun în retur, încheind sezonul pe locul 2, loc ce îi trimite pe mureșeni în preliminariile Europa League.

Liviu Ciobotariu a mai fost antrenor la FC Naţional, Dunărea Galaţi, CS Otopeni, Internaţional Piteşti, Pandurii Târgu Jiu, Dunărea Brăila, Dinamo, CSMS Iaşi şi FC Vaslui.

Echipa Al Faisaly, care a încheiat sezonul trecut pe locul şapte, a fost antrenată ultima dată de portughezul Antonio Conceicao, fost tehnician al formaţiilor CFR Cluj, FC Braşov şi Astra Giurgiu.