Liviu Dragnea a transmis condoleanţe familiei primarului care a murit la vânătoare

Președintele PSD, Liviu Dragnea, transmite condoleanțe familiei primarului din Tătulești, Lucian Istrate, care a murit sâmbătă după ce a fost împușcat la o partidă de vânătoare în pădurea din localitate.

09 ian. 2016, 14:36
Liviu Dragnea a transmis condoleanţe familiei primarului care a murit la vânătoare

„Am aflat cu mare tristețe despre tragicul accident în urma căruia și-a pierdut viața Lucian Istrate, destoinicul primar al comunei Tătulești din județul Olt. Mă alătur tuturor colegilor din Biroul Permanent Național, dar și membrilor PSD din țară în a transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate, alături de toată compasiunea noastră și gândurile de alinare. Îi vom păstra cu toții o vie amintire și ne vom ruga pentru odihna veșnică a celui care a fost un om demn, bun profesionist, un coleg și prieten adevărat!”, afirmă Liviu Dragnea, într-un comunicat remis, sâmbătă, Agerpres.

Primarul din Tătulești a murit sâmbătă după ce a fost împușcat la o partidă de vânătoare unde participa ca gonaci și nu ca vânător.

Lucian Istrate, în vârstă de 49 de ani, era membru al PSD și se afla la al treilea mandat de primar al comunei Tătulești.