Liviu Dragnea: Comisia Europeană a cerut date care nu trebuiau să fie cerute şi au fost şi furnizate. Faptul rămâne

Liviu Dragnea a comentat, luni, răspunsul preşedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Junker, potrivit căruia Executivul de la Bruxelles nu s-a amestecat în gestionarea unor cazuri individuale de corupţie din România. Dragnea susţine că "faptul rămâne", respectiv "date care nu trebuiau să fie cerute au fost cerute şi au fost şi furnizate".

RomaniaTV.net
16 apr. 2018, 13:19
Liviu Dragnea: Comisia Europeană a cerut date care nu trebuiau să fie cerute şi au fost şi furnizate. Faptul rămâne

„Eu am văzut în acea scrisoare că se cunoaşte faptul că au fost cerute acele date. Interpretarea şi argumentarea sau modul cum este privită această acţiune este decizia dumnealor, dar faptul rămâne, şi anume că acele date care nu trebuiau să fie cerute au fost cerute şi au fost şi furnizate. Faptul rămâne”, a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului.

Comisia Europeană nu s-a amestecat niciodată în gestionarea unor cazuri individuale de corupţie din România, a declarat zilele trecute preşedintele Comisiei, Jean-Claude Juncker, într-o scrisoare pe care i-a trimis-o premierului Viorica Dăncilă.

Premierul îi ceruse oficialului de la Bruxelles să explice de ce Comisia Europeană a solicitat, în trecut, informaţii de la autorităţile române despre dosare penale aflate la vremea respectivă în diferite faze.

Citeşte şi: Juncker îi răspunde lui Dăncilă privind ingerinţele Comisiei Europene în sistemul de justiţie: România să îndeplinească criteriile MCV