Liviu Dragnea, dezvăluiri despre întâlnirea cu Klaus Iohannis. Ce au discutat cei doi

Liviu Dragnea, președintele PSD, a declarat că s-a salutat "civilizat" marți cu președintele Klaus Iohannis, iar la învestirea noilor miniștri a avut cu acesta o discuție de vreo 30 de secunde.

28 feb. 2017, 19:06
Liviu Dragnea, dezvăluiri despre întâlnirea cu Klaus Iohannis. Ce au discutat cei doi

Azi (marți — n.r.), cu președintele Iohannis am dat mâna, ne-am salutat civilizat înainte de bilanțul MApN. După bilanț nu am mai apucat să ne vedem pentru că a plecat foarte repede. Asta a fost tot”, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă la Palatul Cotroceni, după învestirea celor patru noi miniștri, a vorbit cu Iohannis despre referendum, Dragnea a spus că acea discuție a avut 30 de secunde.

Citeşte şi Dragnea: Orice critică din partea lui Victor Ponta e sănătate curată pentru mine. Nu cred că va pleca din PSD

La Palatul Cotroceni, după învestirea acelor patru miniștri, am avut o discuție foarte lungă, de vreo 30 de secunde. I-a spus președintele prim-ministrului că susține ca Guvernul să muncească și să muncească bine, să pună în practică programul de guvernare. Noi i-am spus că suntem deschiși la colaborare. În cele 30 de secunde, cât poți vorbi…„, a menționat Dragnea.