Liviu Dragnea, după reuniunea informală a PSD şi ALDE: Sunt realist. Mâine trece moţiunea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat, marți seara, "realist" în legătură cu șansele moțiunii de cenzură, fiind de părere că aceasta va trece.

20 iun. 2017, 20:36
Liviu Dragnea, după reuniunea informală a PSD şi ALDE: Sunt realist. Mâine trece moţiunea

„Sunt realist. Mâine trece moțiunea”, a afirmat Dragnea, întrebat de jurnaliști dacă este optimist în legătură cu șansele de reușită ale moțiunii de cenzură depuse împotriva Guvernului Grindeanu.

Liderul PSD a fost prezent la o reuniune informală desfășurată la un hotel din Capitală, alături de conducerea lărgită a partidului, membrii CExN, parlamentari, lideri de organizații județene, miniștri demisionari ai Cabinetului Grindeanu, dar și lideri ai ALDE, în frunte cu președintele formațiunii, președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

La sosire, întrebat cum privește votul la moțiune având în vedere eșecul negocierilor cu UDMR, Dragnea a spus: „Majoritatea nu a fost făcută inițial cu UDMR”, arată Agerpres.

Citeşte şi: Victor Ponta: Grindeanu a devenit prim-ministru şi Dragnea nu poate accepta acest lucru. Nu va accepta nici de la viitorul premier