Liviu Dragnea NU DEMISIONEAZĂ din Guvern pentru a se ocupa de CAMPANIA ELECTORALĂ

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu îşi va da demisia din Guvern pentru a se ocupa de campania electorală pentru alegerile prezidenţiale şi că deocamdată nu se pune problema cine va fi viitorul şef al partidului în cazul în care Victor Ponta va deveni preşedintele României după alegeri.

29 iun. 2014, 17:29
Liviu Dragnea NU DEMISIONEAZĂ din Guvern pentru a se ocupa de CAMPANIA ELECTORALĂ

„Nu comentez asemenea ştiri proaste şi neadevărate. Înţeleg de unde sunt izvorâte, ar fi fost bine ca eforturile astea să fie îndreptate către cauze mai bune. Nu. Asta este o prostie. Să demisionăm toţi din Guvern ca să îl sprijinim pe Victor Ponta, poate să intrăm şi în opoziţie. Nu se pune problema de aşa ceva”, a spus Dragnea, duminică, la Orăştie, după întâlnirea cu preşedinţii de organizaţii ai PSD, întrebat dacă va demisiona din Guvern pentru a se ocupa de campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

Liviu Dragnea a precizat că până în prezent nu s-a discutat în partid despre faptul că ar putea deveni preşedintele PSD în cazul în care Victor Ponta câştigă alegerile prezidenţiale.