Liviu Pop, ministrul Educaţiei, a avut o videoconferinţă cu inspectorii şcolari

Ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, a susținut joi o videoconferință cu șefii inspectoratelor școlare județene/ISMB, cu acest prilej fiind abordate în principal chestiuni privind asigurarea manualelor școlare în anul școlar 2017-2018 și reglementarea utilizării auxiliarelor didactice.

06 oct. 2017, 07:43
Liviu Pop, ministrul Educaţiei, a avut o videoconferinţă cu inspectorii şcolari

Potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul MEN, alte subiecte au vizat proiectul de lege a manualului școlar, în prezent supus consultării publice, regulamentul-cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar și demararea procesului de elaborare a noii legi a educației.

Pop, către profesori: Acesta s-ar putea să fie ultimul meu discurs, ca ministru

În acest sens, ministrul Liviu Marian Pop a solicitat identificarea, prin consultări cu profesorii, elevii și părinții, a punctelor tari și punctelor slabe din actuala lege a Educației cu scopul de a fundamenta viitoarele decizii.

La videoconferință au mai participat secretari de stat și consilieri din MEN, reprezentanți ai federațiilor sindicale din învățământul preuniversitar, ai elevilor, studenților și părinților.