Liviu Vârciu, mesaj neaşteptat pe Facebook: „Nu mă însor”

Liviu Vârciu mai are un copil dintr-o relație ”de tinerețe”, cu Ami Teiceanu. Carmina Maria a împlinit de curând 14 ani și locuiește la Arad împreună cu mama ei.  

22 apr. 2017, 10:27
Liviu Vârciu, mesaj neaşteptat pe Facebook: „Nu mă însor”

„Da, voi fi tătic, mulţumesc lui Dumnezeu şi… cam atât. Nu e casă de piatră, pentru că nu mă însor, să nu aud de discuţia asta! Faceţi ca mine, faceţi copii mulţi”, le-a transmis acesta prietenilor virtuali. Felicitările au început să apară imediat, iar printre cei mai bucuroşi după aflarea veştii sunt şi părinţii lui Vârciu. 

Vârciu a confirmat sarcina zilele trecute:,”Mi-aş fi dorit să fim cât mai discreţi, dar, dacă s-a aflat, da, recunosc. Iubita mea este însărcinată. Sunt foarte fericit.”

Galant cu toate colegele de platou până acum, darnic cu cererile în căsătorie formulate cu gura până la urechi, Vârciu a fost foarte secretos cu noua femeie din viața lui. Anda Călin nu este însă un nume cu totul necunoscut în showbiz-ul autohton. Frumoasa brunetă s-a iubit până recent cu fotbalistul Denis Alibec și a pozat goală pentru Playboy.