Liviu Vârciu va fi din nou tătic. Ce poză şi-a pus pe Facebook

La scurt timp după ce s-a aflat că se pregăteşte să devină tată pentru a doua oară, Liviu Vârciu a făcut publică pe Facebook o fotografie, dar şi un mesaj mai mult decât grăitor. O mulţime de fani l-a felicitat pe carismaticul artist.

19 apr. 2017, 07:08
Liviu Vârciu va fi din nou tătic. Ce poză şi-a pus pe Facebook

În a doua zi de Paşte, Liviu Vârciu a întins masă mare la care i-a poftit pe mai mulţi prieteni, printre care se numără şi artişti, precum: Andrei Ştefănescu, Aurelian Temişan, Cosmin Seleşi, Nea Mărin.

În dreptul pozei de album, Liviu Vârciu a scris: „Familia pe primul plan!”. Acesta e un semn clar că femeia care-i va dărui cel de-al doilea copil era şi ea la masa de sărbătoare, dar… aşa cum a făcut până acum.

Liviu Vârciu şi femeia care-l va face tătic pentru a doua oară şi-au început relaţia la scurt timp după Revelion, scrie spynews.ro.

Superba brunetă a rămas însărcinată la vreo 2-3 săptămâni după ce s-a cuplat cu frumosul cântăreţ, iar în prezent e deja în al doilea trimestru de sarcină.

Recent, Liviu Vârciu a declarat într-un interviu că nu e singur. Însă, nu s-a referit exact la faptul că are o relaţie destul de serioasă, iar partenera lui e însărcinată.

În vârstă de 36 de ani, Liviu Vârciu mai are un copil. Artistul care e un Don Juan al zilelor noastre e tare mândru de fiica sa, Carmina Maria, care e de acum domnişoară. Adolescenta are 14 ani.