LOOK TV LIVE VIDEO ONLINE: Unde şi cum poţi vedea meciurile din Liga 1

LooK TV LIVE – Unde poți urmări meciurile din Liga 1, la tv și online    

21 sept. 2014, 15:42
LOOK TV LIVE VIDEO ONLINE: Unde şi cum poţi vedea meciurile din Liga 1

LooK TV LIVE . LooK Plus LIVE – Meciurile din Liga 1 ȘI Cupa Ligii vor fi transmise în următorii 5 ani de posturile LooKPlus si LooKTv, posturi difuzate pe rețelele UPC și Orange TV. 

LIVE PETROLUL STEAUA

LooK TV LIVE – De asemenea, puteți urmări meciurile din LIGA 1 – LIVE ONLINE, contra cost, prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro) sau prin aplicaţiile Android şi iOS. Toate partidele din Liga 1 pot fi urmărite prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro), contra cost, cu preţuri ce variază între 3 euro (abonament pentru o zi) şi 36 de euro (abonament pentru un an)

LOOK TV LIVE –  LOOK PLUS LIVE – LIGA 1 ONLINE . TIPURI DE ABONAMENTE LA LANSARE PE SEENOW:

3 euro (fara TVA) / 1 zi (valabil din momentul plăţii până la miezul nopţii)
5 euro (fara TVA) / 30 de zile
12 euro (fara TVA) / 90 de zile
20 de euro (fara TVA) / 180 de zile
36 de euro (fara TVA) / 365 de zile

SEENOW este primul serviciu de live TV şi Video on Demand disponibil pe toate ecranele care a fost lansat in România.

LOOK TV LIVE .  LOOK PLUS LIVE – LIGA 1 PE REȚEAUA UPC

După ce în luna iunie a acestui an, UPC România a achiziţionat de la Intel Sky Broadcast drepturilor de retransmisie, pentru următorii 5 ani, a canalelor Look TV şi Look Plus, singurele care vor difuza meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii, compania de cablu face noi precizări pentru iubitorii sportului rege.

LooK TV LIVE – “Pentru clienţii pasionaţi de fotbal, care doresc acces la toate meciurile şi la variantele HD ale celor două posturi UPC a creat un pachet opţional – Extra Fotbal. Acest pachet opţional este oferit gratuit în luna iulie tuturor clienţilor de televiziune digitală, pentru ca ei să se poată familiariza cu noul conţinut oferit de Look TV şi Look Plus.

În urma consultărilor cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, pe marginea sesizărilor primite, şi din dorinţa de a veni în întîmpinarea intereselor consumatorilor, pachetul extra fotbal va fi tarifat doar la solicitarea clienţilor”, se arată în comunicatul de presă al UPC România.

LooK TV LIVE  . Astfel, după expirarea perioadei gratuite, pe 1 august, UPC nu va aplica tariful de 10 lei pe lună, decît în cazurile clienţilor care şi-au manifestat dorinţa de a avea această opţiune în abonament. În ceea ce priveşte clienţii care nu îşi manifestă interesul explicit pentru opţiunea Extra Fotbal sau comunică faptul că nu doresc acest pachet, aceştia vor avea aceeaşi valoare a facturilor.

LOOK TV LIVE –  LOOK PLUS LIVE – LIGA 1 PE ORANGE TV

Orange TV a introdus in grila sa de televiziune cu plată prin satelit televiziunile Look TV HD și Look Plus HD.

Conform unui anunţ publicat pe hdsatelit.blogspot.ro, “ambele canale au specificat in dreapta denumirii, in paranteze, textul “test”. Cele doua canale sunt criptate, iar datele de receptie sunt cele din imaginea de mai sus: satelit Astra 5B (31,5 grade est), frecvența 12168, polarizare verticală, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK.

Prezența acestor canale ( chiar si cu textul “test” ) în grila Orange Tv este posibil să fie rezultatul încheierii unei înțelegeri între Orange si Look TV si Look Plus (Intel Sky).

Însă niciuna dintre cele două părți nu a confirmat oficial incheierea unui acord pentru retransmiterea canalelor care difuzează meciurile de fotbal din Liga I“

LooK TV LIVE  .  Singura rețea care nu transmite posturile LooKPlus si LooKT rămâne RCS&RDS.

PETROLUL STEAUA LIVE ONLINE LOOK TV. UNDE PUTEȚI VEDEA LIVE VIDEO PARTIDA DINTRE PETROLUL PLOIEȘTI – STEAUA

Petrolul Steaua LIVE ONLINE LOOK TV . Unde puteți vedea LIVE VIDEO partida dintre Petrolul Ploiești – Steaua. Ultima partidă programată în cea de-a treia zi de confruntări din cadrul etapei a 8-a a Ligii 1 de fotbal este cea dintre Petrolul Ploiești – Steaua Bucuresti, care, de altfel, este și derby-ul etapei.  Medicul dintre dintre Petrolul Ploiești – Steaua este transmis LIVE VIDEO, duminică, de la ora 21:00, de LOOK TV și Dolce Sport.

Petrolul Steaua LIVE ONLINE LOOK TV Potrivit DigiSport.ro, în campionatul intern Petrolul nu a mai câștigat în fața Stelei din sezonul 1999/2000, mai precis de pe 20 noiembrie 1999, când “lupii” s-au impus în ambele partide la diferențe mari: 5-1 la Ploiești și 4-1 la București.  Ploieştenilor le lipsesc cei mai buni oameni înaintea duelului cu Steaua, Mulţescu neputînd să-i folosească pe Mutu, Albin, Teixeira şi Hoban.

Petrolul Steaua LIVE ONLINE LOOK TV .  Unde puteți vedea LIVE VIDEO partida dintre Petrolul Ploiești – Steaua.  Etapa a 8-a din Liga 1 este programată ȋn perioada 19-22 septembrie 2014, avȃnd principalǎ atracție derby-ul dintre Petrolul Ploiești și Steaua București. Startul etapei a 8-a este programat pentru vineri, 19 septembrie, și este dat de confruntarea dintre Gaz Metan Mediaș și Viitorul, urmatǎ de deplasarea celor de la Rapid la o altǎ nou-promovatǎ din acest sezon, ASA Tȃrgu Mureș. Ardelenii de la CFR Cluj speră să obțină victoria și în această etapă, când întâlnește echipa Oțelul Galați.

Poate cele mai așteptate partide ale etapei se vor disputa duminică. Astfel, primul meci care va deschide seria duelurilor de duminică este cel dintre Astra Giurgiu și Pandurii Tȃrgu Jiu, urmat de duelul dintre Petrolul Ploiești și Steaua București. Etapa se ȋncheie luni, când este programată o singură partidă, cea dintre U Cluj și CS U Craiova.

Petrolul Steaua LIVE ONLINE LOOK TV . Unde puteți vedea LIVE VIDEO partida dintre Petrolul Ploiești – Steaua.  Iubitorii fotbalului pot urmări partidele din Liga 1 LIVE ONLINE și la următoarea adresă de interenet –-–> SEENOW 

O variantă pentru cei care nu doresc să-și schimbe furnizorul de servicii de televiziune dar nu vor nici să plătească pentru a putea pevedea programul celor două posturi Tv este internetul, unde există mai multe site-uri pirat care oferă live steaming gratis posturile Look TV și Look Plus.

Petrolul Steaua LIVE ONLINE LOOK TV – Unde puteți vedea LIVE VIDEO partida dintre Petrolul Ploiești – Steaua.  Puteți urmări meciurile din LIGA 1 – LIVE ONLINE contra cost, prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro) sau prin aplicaţiile Android şi iOS. Toate partidele din Liga 1 pot fi urmărite prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro), contra cost, cu preţuri ce variază între 3 euro (abonament pentru o zi) şi 36 de euro (abonament pentru un an). O variantă pentru cei care nu doresc să-și schimbe furnizorul de servicii de televiziune dar nu vor nici să plătească pentru a putea pevedea programul celor două posturi Tv este internetul, unde există mai multe site-uri pirat care oferă live steaming gratis posturile Look TV și Look Plus.

Petrolul Steaua LIVE ONLINE LOOK TV. Unde puteți vedea LIVE VIDEO partida dintre Petrolul Ploiești – Steaua. 

 

Luni, 22 septembrie

ora 21.00: U Cluj – CS U Craiova (LOOK TV)