Lora, goală sub duş în cel mai nou videoclip. Jurata de la NextStar a lansat piesa ARDE – VIDEO

Lora lanseaza cel mai bun si cel mai dramatic videoclip din cariera sa. Frumoasa artistă revine în forță cu piesa "Arde". Noul videoclip al juratei de la "Next Star" a fost lansat chiar de ea pe pagina personală de facebook.

23 oct. 2014, 17:00
Lora, goală sub duş în cel mai nou videoclip. Jurata de la NextStar a lansat piesa ARDE – VIDEO

În videoclipul piesei Arde, Lora apare în ipostaze fierbinţi cu un bărbat. Filmarile pentru noul videoclip, in regia lui Michael Adrian Mircea, s-au desfasurat in cinci locatii, pe durata a doua zile. De machiajul Lorei s-a ocupat Ema Uta, coafurile au fost realizate de Elena Nita, iar tinutele artistei au fost asigurate de Cera Mihailescu.

Potrivit libertatea.ro, videoclipul „Arde” surprinde o poveste de dragoste, urmarind atat momente tensionate dintr-o relatie, cat si clipe de intimitate si pasiune dintre cei doi. O secventa spectaculoasa din noul clip este aceea in care cei doi indragostiti au un accident, iar personajul Lorei se zbate intre viata si moarte, fiind resuscitat de medici. Rolul partenerului artistei a fost jucat de Andrei Dombrovschi, un tanar actor. Videoclipul a fost realizat cu sprijinul Societatii de Salvare Bucuresti, care deruleaza in prezent programul de voluntariat „Exista un erou in fiecare dintre voi”.

Versurile si muzica noului single sunt semnate de Theea Miculescu, cu care cantareata a mai colaborat si pentru piesele „Rebeli si nebuni” si „Flying solo”.

Muzica si versurile pentru „Arde” au fost semnate de Theea Miculescu, aranjamentele de Sergiu Ene, chitara de Marius Popescu si master-ul de Bunicu’ Magic. Regizorul a fost Michael Mircea iar rezultatul este pe măsura aşteptărilor.

Lora a divorţat pe 13 octombrie de actorul Dan Badea cu care a avut o căsnicie de doi ani. Cei doi s-au iubit timp de patru ani, dintre care ultimii doi, ca soţ şi soţie.

Vezi: Lora, prima poză fără haine după divorţ