Loredana Groza, traumatizată după ce a fost la un pas de moarte

Loredana Groza îi trage de urechi pe turiştii care ignoră steagul roşu arborat de salvamari pe Litoral, tocmai pentru că ea însăşi a nesocotit un astfel de sfat şi asta era să o coste viaţa.

11 aug. 2015, 19:15
Loredana Groza, traumatizată după ce a fost la un pas de moarte

Una dintre artistele care au văzut cel mai des marea în această vară, pentru că organizatorii se bat în a-i face oferte să cânte pe Litoral, a povestit pentru Libertatea cum a fost la un pas de înec.

Citeşte şi Loredana Groza, CRITICATĂ DUR pentru NOUL SINGLE: „Muzică pentru retardaţi şi meduze!”

Am stat foarte puţin pe acasă în această perioadă, într-adevăr. Nu o las însă singură acasă pe fiica mea, o iau de fiecare dată cu mine„, a mărturisit artista.

Deşi a făcut nenumărate vizite pe litoralul românesc, Loredana a dezvăluit că nu a apucat încă să facă baie în mare şi că a evitat acest lucru zilele trecute, dat fiind faptul că era cod roşu din cauza valurilor înalte şi a curenţilor puternici.

Citeşte şi Vedete din România care au peste 40 DE ANI dar arată mai bine decât tinerele VIDEO

Era să mă înec, am fost luată de val, iar curenţii în astfel de momente sunt foarte puternici. Tocmai de aceea sunt total împotriva celor care intră în apă când marea este agitată. Nu aş înota când sunt astfel de valuri. Nu-i deloc recomandat„, a povestit vedeta.

Loredana recunoaşte şi că are atât de multe costume de baie în garderobă, încât nici nu mai le ştie numărul şi mai că nici nu apucă să le îmbrace.