LORELAI MOŞNEGUŢU. Cum s-a antrenat fetiţa fără mâini de la ROMÂNII AU TALENT

Lorelai Moșneguțu, calificată în semifinala ROMÂNII AU TALENT, a avut un maraton de evenimente în mai multe orașe din țară. Fetița fără mâini care a impresionat până la lacrimi juriul de la PRO TV a urcat și pe scena Teatrului din Târgoviște.

11 mai 2017, 06:53

Alberta Moşneguţu, pe numele ei de scenă Lorelai, are 14 mai și impresionează de fiecare data cu forța și ambiția de care dă dovadă. Fetiţa fără mâini care poate cânta la orgă cu picioarele şi care are o voce de înger a impresionat o ţară întreagă cu talentul său. Vineri, 12 mai, va urca pe scena de la ROMANII AU TALENT pentru a ajunge în finala de 120.000 de euro.

Mihaela Rădulescu a trimis-o în semifinale pe Lorelai Moşneguţu. Ce i s-a întâmplat după asta

Pe 4 aprilie, la Târgovişte, Lorelai Moşneguţu a jucat în piesa de teatru „Dreptul la ipocrizie”, de Tudor Mazilu, iar pe 8 aprilie, la Codlea, a participat la festivalul naţional „Duelul minivedetelor”. Un alt eveniment la care Lorelai a cucerit publicul a avut loc pe 1 mai, la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte.

GIGI BECALI, GEST URIAŞ pentru LORELAI MOŞNEGUŢU, tânăra care a primit GOLDEN BUZZ la Românii au talent FOTO

„Acolo am avut bucuria să cânt în deschiderea concertului doamnei Anda Adam”, a scris Lorelai pe Facebook, încântată că a reuşit să-şi facă şi selfie cu celebra solistă.

Lorelai Moșneguțu, fata fară mâini, a reușit să ofere un moment unic pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, după ce a cântat vocal și la pian, cu degetele de la picioare, iar Mihaela Rădulescu a fost cea care a trimis-o direct în semifinală.

Prima declaraţie a lui Lorelai Moşneguţu după ce a ajuns direct în semifinala „Românii au talent”

Lorelai a fost abandonată în maternitate de cea care i-a dat viață și, de atunci, Viorica Pârvan, asistent maternal, i-a devenit mamă. Aceasta o încurajează în toate proiectele sale.