Lovitură de teatru în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu. Un martor susţine că a văzut toată scena: ar fi fost implicate trei maşini

Un bărbat susţine că a văzut întreaga scenă a morţii lui Răzvan Ciobanu şi spune că este vorba de o crimă. Conform acestuia, în accident ar fi fost implictae trei maşini.

01 mai 2019, 15:40
Lovitură de teatru în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu. Un martor susţine că a văzut toată scena: ar fi fost implicate trei maşini

Răzvan Ciobanu a murit, luni, după un accident rutier petrecut în Săcele, judeţul Constanţa.

INCREDIBIL. Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Răzvan Ciobanu la două zile după ce A MURIT

„Acest martor a spus că Răzvan nu era singur. Alături de el ar fi fost alte două maşini, care ar fi împins maşina lui către exteriorul carosabilului. Martorul spune că toate aceste lucruri s-au întâmplat la ora 4:35”, susţine Antena Stars, care a stat de vorbă cu bărbatul respectiv.

Averea lui Răzvan Ciobanu. Ce a rămas în urma creatorului de modă

„Martorul schimbă total firul poveştii. Ne-a mărturisit că a auzit zgomote în jurul ore 4:35 dimineaţa şi că nu a fost doar o maşină, ci trei. Respectivul personaj care ne-a povestit a spus că s-a ascuns fix în locul de aici, o toaletă. Acesta spune că a fost martor la întreaga scenă”, a mai spus reporterul Antena Stars.