Lovitură DEVASTATOARE primită de DAN PETRESCU în China. Din păcate, nu mai poate face NIMIC

Guizhou Zhicheng, echipa antrenată de Dan Petrescu, a retrogradat din prima ligă chineză după ce a pierdut pe teren propriu, scor 0-2 cu Guangzhou R&F.

02 nov. 2018, 14:02
Lovitură DEVASTATOARE primită de DAN PETRESCU în China. Din păcate, nu mai poate face NIMIC

Guizhou Zhicheng este pe ultima poziție în campionat, cu 21 de puncte, la 7 puncte de ultimul loc care asigură prezenţa în prima ligă, cu două etape înainte de final.

Dan Petrescu are un salariu uriaș în China, 5 milioane de dolari, dar a pierdut un bonus consistent: ar fi primit alte 3 milioane de dolari dacă Guizhou Zhicheng ar fi rămas în prima ligă.

Gigi Becali a dezvăluit MOTIVUL REAL pentru care nu vrea să lucreze cu Dan Petrescu. Este HALUCINANT!

În ultima perioadă s-a vorbit despre o posibilă revenire la CFR, dar Daniel Stanciu a ținut să anunțe că acest lucru nu se va întâmpla: „În ultima vreme au apărut foarte multe speculaţii şi nu numai pe tema întoarcerii lui Dan Petrescu la CFR Cluj. E o avalanşă de astfel de speculaţii, asta e când o echipă e pe primul loc, deranjează. E o luptă ca şi pe teren. În ceea ce îl priveşte pe Dan Petrescu, el e apreciat foarte mult pentru performanţa realizată aici, dar în acest moment antrenorul nostru este Antonio Conceicao. El are contract până în vară. Chiar ieri am avut o discuţie cu o parte din acţionarii clubului şi dacă lucrurile continuă pe aceeaşi linie chiar ne gândim la prelungirea contractului cu Antonio Conceicao pentru încă un sezon. El este antrenorul echipei de pe primul loc!”.