LOVITURĂ pentru Dan Voiculescu. ANAF a respins Intact Publishing de la licitaţia pentru apartamentul acestuia

ANAF a respins joi de la licitaţia pentru apartamentul din Kiseleff al lui Dan Voiculescu firma Intact Publishing, informează Economica.net. Motivul ar fi fost că organizatorul licitaţiei a considerat că Voiculescu ar vrea să reintre în proprietatea imobilului.

RomaniaTV.net
28 mai 2015, 10:51
LOVITURĂ pentru Dan Voiculescu. ANAF a respins Intact Publishing de la licitaţia pentru apartamentul acestuia

ANAF a scos la vânzare prima proprietate deţinută de Dan Voiculescu: un apartament de patru camere de 200 mp situat pe Şoseaua Kiseleff. Preţul de pornire al locuinţei a fost de 1.410.000 lei (320.000 euro). Taxa pentru participarea la licitatie a fost de 10%. 

Prin sentinta de condamnare a lui Dan Voiculescu la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, judecatorii au dispus instituirea unor masuri asiguratorii asupra bunurilor si a sumelor de bani apartinand acestuia. Printre acestea figureaza si acest apartament situat in Bucuresti, strada Soseaua Dimitrievici Pavel Kiseleff, nr 22, et. 2, ap 6, sector 1, cu o valoare estimata de 250.000 EUR.

Intact Publishing este compania care editează Jurnalul Național şi este condusă de Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu.