LUCRĂRI pe mai multe străzi din ţară. Vezi unde sunt RECTRICŢII de trafic

Mai multe lucrări sunt efectuate pe autostrada 1 Bucureşti-Piteşti şi pe drumul naţional 1 Ploieşti-Băicoi. Pe unele sectoare de drum, traficul este restricţionat.

06 iul. 2016, 07:02
LUCRĂRI pe mai multe străzi din ţară. Vezi unde sunt RECTRICŢII de trafic

Miercuri, până în jurul orei 17:00, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, sensul către Piteşti, între kilometrii 16 și 23, pe banda 2, se execută lucrări de curăţare a nisipului din glisierele mediene, banda 2 fiind restricţionată, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste prudență sporită la volan şi să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulație.

De asemenea, miercuri, în judeţul Prahova, pe DN1 Ploieşti – Bănești, între kilometrii 74+250 de metri şi 73, se execută lucrări de întreținere la suprafaţa carosabilă (turnare covor asfaltic). Zona este semnalizată corespunzător.

Conducătorilor auto sunt sfătuiţi să ruleze cu viteză redusă, să respecte semnalizarea temporară instituită, pe segmentul amintit, și să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulație.

Citeşte şi Top cinci al celor mai circulate drumuri din România. Drumurile naţionale sunt preferate de români