Lucruri pe care nu le ştiai despre SÂNI: Consumul de CAFEA îi face mai MICI

Cele mai multe dintre femei stiu ca trebuie sa-si examineze in fiecare luna sanii, insa au aparut noi studii care dezvaluie ca strangerea sanilor in mod regulat poate preveni aparitia cancerului. Cercetarea realizata de catre o Universitate din California a indicat faptul ca prin comprimarea sanailor se poate impiedica dezvoltarea celulelor maligne.

27 feb. 2015, 20:53
Lucruri pe care nu le ştiai despre SÂNI: Consumul de CAFEA îi face mai MICI

„Iata cum forta fizica poate juca un rol important in dezvoltarea sau in regresia dezvoltarii celulelor canceroase. Celulele maligne n-au uitat starea de sanatate, au doar nevoie de indiciile potrivite care sa le reintroduca in modelul corect si sanatos de crestere”, a declarat Gautham Venugopalan, seful echipei de cercetare.

Iata si alte lucruri pe care femeile uita sa le faca si care pot avea un impact asupra starii lor de sanatate:

Despre sani #1: Consumul de cafea

Vesti proaste pentru doamnele si domnisoarele iubitoare de cafea. Cercetarile facute de Universitatea Lund din Suedia au descoperit ca jumatate dintre femei au o gena care leaga consumul de cafea de marimea sanilor. Concluzia la care au ajuns cercetatorii este urmatoarea: consumul de cafea micsoreaza sanii. In acelasi timp insa, alte studii au demonstrat ca riscul de a dezvolta cancer la sani poate fi redus prin consumul de cafea.

Despre sani # 2: Machiajul sfarcurilor

Multe femei folosesc anumite produse pentru buze si pometii, insa putine stiu ca, de asemenea, a fost inventat si machiajul pentru sfarcuri. Chiar daca nu s-a transformat intr-o moda, produsul pentru inrosirea sfarcurilor a fost folosit prima oara de catre o dansatoare cu scopul de a atrage atentia barbatilor asupra sanilor ei in timp ce dansa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.