Luis Lazarus, ÎN DOLIU. „Avea 15 ani şi doar ce luase examenul de capacitate”

Luis Lazarius este devastat. Nepotul de doar 15 ani al jurnalistului a murit înecat. Adolescentul abia ieşise de la examenul de capacitate şi a vrut să să recorească în râul Topolniţa.

23 iun. 2017, 07:57
Luis Lazarus, ÎN DOLIU. „Avea 15 ani şi doar ce luase examenul de capacitate”

Adolescentul abia ieşise de la examenul de capacitate şi a vrut să să recorească în râul Topolniţa. Băiatul a ajuns acasă, le-a spus părinților că merge la o înghețată și apoi a plecat cu doi prieteni la scăldat. Deși nu știa să înoate, a intrat în apă într-o zonă adâncă și nu a mai putut să iasă, scrie Click.

Sportul românesc, în DOLIU. Un tânăr rugbist a murit la DOAR 18 ANI

Când și-a dat seama că fiul ei nu mai poate fi salvat, mama acestuia a căzut din picioare și a fost prealută de ambulanță și transportată la Spitalul Județean din Drobeta-Turnu-Severin, pentru îngrijiri medicale

Luis Lazarus a primit vestea cu groază şi i-a transmis condoleanţe verişoarei sale.  

„Dragi prieteni, uneori nu ne explicăm de ce se întâmplă lucruri îngrozitoare! A murit băiatul verişoarei mele primare, Adelina, de la Severin, nepoţelul meu! Avea 15 ani şi doar ce luase examenul de capacitate! Nu a făcut rău nimănui, era doar un puşti, care caută să îşi facă un rost în viaţă. Nu cred că pot înţelege logica acestei întâmplări nenorocite! Adelina, fii tare!”, a scris Luis Lazarus pe facebook.