MAE a emis o ATENŢIONARE de călătorie în Serbia. E valabilă toată luna august

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau care călătoresc în Republica Serbia că, în perioada 01-31 august 2014, urmare a creşterii semnificative a traficului rutier în/din Republica Serbia.

16 aug. 2014, 18:18
MAE a emis o ATENŢIONARE de călătorie în Serbia. E valabilă toată luna august

Ministerul Afacerilor Externe informează informează într-un comunicat că se aşteaptă înregistrarea de blocaje temporare ale traficului, în special la Punctele de Trecere a Frontierei de la Batrovci (Serbia/Croaţia) şi Horgoş (Serbia/Ungaria).

Conform datelor deţinute, zilnic sunt înregistrate blocaje la punctele vamale amintite, conducătorii auto fiind nevoiţi să aştepte în coloană o perioadă cuprinsă între 30 de minute şi chiar câteva ore.

Precizăm de asemenea că pot fi înregistrate blocaje temporare inclusiv la punctele de plată a autostrăzilor A-1(E-75) și A-3 (E-70).

Având în vedere cele prezentate, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care călătoresc/tranzitează Republica Serbia, să se informeze anterior efectuării deplasării asupra stării drumurilor şi condiţiilor de trafic din Republica Serbia, accesând următorul link: http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=511&Itemid=210