Magdalena Şerban, din nou la IZOLARE. Ce a făcut CRIMINALA DE LA METROU

Magdalena Șerban, femeia care a omorât o tânără la metrou în urmă cu două luni, este în continuare internată la Spitalul Penitenciar Jilava, deși a cerut să fie eliberată.

11 feb. 2018, 14:53
Magdalena Şerban, din nou la IZOLARE. Ce a făcut CRIMINALA DE LA METROU

Medicii susțin că Magdelena Șerban a avut un comportament oscilant în ultima perioadă, motiv pentru care au hotărât să îi schimbe tratamentul și să o izoleze. Aceştia susțin că femeia a atacat din nou un gardian!

Criminala de la metrou nu mai vorbeşte. Detalii şocante despre comportamentul Magdalenei Şerban în puşcarie

La inceput a reactionat bine la medicamente la inceput si o vreme a incercat chiar sa le intre pe sub piele oamenilor din spital, insa dupa ce a vazut ca nu poate fi eliberata conditionat si/a schimbat radical comportamentul. Mai exact, a devenit recalcitranta si a lovit din nou un alt gardian.

Magdalena Şerban nu este la primul episod de acest fel. După ce a fost arestată, ea s-a ales cu un alt dosar penal, pentru ultraj, după ce le-a amenințat cu moartea pe două angajate ale penitenciarului, spunându-le că vor avea aceeași soartă ca tânăra ucisă la Dristor.

Părinţii criminalei de la metrou au viaţă grea. Ce se întâmplă cu ei după ce fiica lor a şocat cu fapta sa o lume întreagă

Medicii au decis sa o bage din nou la izolare. Acum ea sta in salonul ei, nu are voie sa intre in contact cu nimeni iar medicii spun ca asa este cel mai bine si ca trebuie supravegheata medical non stop. Între timp autorităţile aşteaptă rezultatul expertizei psihiatrice care va demonstra daca Magdalena Şerban avea sau nu discernământ când a comis oribila crimă.