Mai avea puţin şi DECOLA. Viteza ULUITOARE cu care a rulat un tânăr pe DN1, pe segmentul Sibiu – Sebeş

Poliţiştii sibieni au depistat un şofer în timp ce conducea automobilul cu 205 km/h pe DN1, pe segmentul Sibiu - Sebeş, în afara localităţii Sălişte, drum pe care limita de viteză maximă admisă este de 100 km/h.

20 aug. 2014, 08:05
Mai avea puţin şi DECOLA. Viteza ULUITOARE cu care a rulat un tânăr pe DN1, pe segmentul Sibiu – Sebeş

Pe data de 19 august, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Sibiu au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză de 205 km/h, peste limita maximă admisă.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 810 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

„Reamintim faptul că, în perioada 18-24 august, poliţiştii rutieri acţionează la nivel naţional, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere din cadrul IGPR, pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) remis miercuri AGERPRES.

Vezu şi: INCONŞTIENŢĂ la volan. Un minor s-a filmat în timp ce conducea cu 180 km/h VIDEO