Mai BIZAR nu se poate. Un copil declarat mort s-a RIDICAT din coşciug şi a cerut apă. Ce a urmat este TERIBIL

Un băieţel în vârstă de doi ani, din Brazilia, declarat mort, s-a ridicat din coşciug la priveghi şi a cerut apă, spre uluirea tuturor celor prezenţi. Şocul şi bucuria au fost la fel de mari, însă apoi copilul s-a întins din nou în coşciug şi... a murit.

RomaniaTV.net
26 dec. 2013, 09:11
Mai BIZAR nu se poate. Un copil declarat mort s-a RIDICAT din coşciug şi a cerut apă. Ce a urmat este TERIBIL

Povestea lui Kelvin Santos, copilul care a înviat din morţi doar pentru a muri apoi din nou, după puţin timp, a făcut înconjurul lumii. Copilul murise după un stop cardio-respirator, în timp ce era tratat de pneumonie la un spital din Belem, în nordul Braziliei.

Părinţii împietriţi de durere şi-au dus copilul acasă, însă în timpul priveghiului familia şi cei prezenţi au avut parte de o experienţă vecină cu paranormalul.

Cu o oră înainte ca înmormântarea să aibă loc, băiatul s-a ridicat din coşciug şi a zis: „Tati, vreau puţină apă”.

Au urmat câteva momente de panică, în care toată lumea a început să ţipe, fie de bucurie, fie de spaimă, iar atunci copilul s-a întins din nou în coşciug, fără suflare. Deşi oamenii au încercat să-l readucă la viaţă şi chiar l-au dus la spital, copilul nu a mai putut fi resuscitat. Medicii care au confirmat decesul, nu au putut oferi nicio explicaţie pentru incident.

CITEŞTE ŞI: Povestea INCREDIBILĂ a olteanului care s-a întors din morţi chiar la propriul parastas