DEZVĂLUIRI incredibile în cazul ELODIA. Mama avocatei spune cine este ADEVĂRATUL AUTOR al crimei

Instanța a audiat-o săptămâna aceasta pe mama Elodiei Ghinescu, în calitate de parte civilă în dosar. Ea a afirmat, printre altele, că fostul poliţist Cristian Cioacă, condamnat în primă instanţă pentru uciderea avocatei din Braşov, ar fi putut fi împins la crimă chiar de mama lui.

12 feb. 2014, 13:28
DEZVĂLUIRI incredibile în cazul ELODIA. Mama avocatei spune cine este ADEVĂRATUL AUTOR al crimei

L-a influenţat foarte mult în special mama lui. Nu cred că o fi zis chiar „«omoar-o», dar o fi zis «bate-o». A spus la telefon că o urăşte, că o să ia o bătaie soră cu moartea de la băiatul ei, că nu ar vrea să fie în pielea ei, că dacă soţul ei, Emil, ar fi fost acasă nu ar mai fi ieşit întreagă de acolo. Nu a agreat-o niciodată”, a declarat mama Elodiei Ghinescu, potrivit România TV.

Răsturnare de situaţie: A recunoscut că a ucis-o pe Elodia!

„Motivul a fost că fiul ei nu voia să vină în Piteşti. Trebuia să vină în Piteşti. Părerea mea este că i-a spus să o bată, pentru că mi-a zis mie, când am întrebat-o„, a mai spus mama Elodiei. „Eu zic că familia e complice cu el„, a precizat femeia.

Autorul moral al acestei crime este mama lui, iar el a fost obişnuit să stea sub fusta mamei sale, a adăugat mama Elodiei.

Citeşte şi Ipoteze HALUCINANTE ies la iveală. Vezi unde ar putea fi ascunsă ELODIA

Instanța a audiat-o săptămâna aceasta pe mama Elodiei Ghinescu, în calitate de parte civilă în dosar. Ea a afirmat, printre altele, că Cioacă ar fi putut fi influențat de către mama lui în săvârșirea faptelor de care este acuzat.

Curtea de Apel a stabilit un nou termen pentru data de 6 martie, când urmează să fie audiat, în calitate de parte civilă, fratele Elodiei, Robert Ghinescu. Până la termenul următor sunt așteptate și ultimele expertize solicitate de instanță în acest dosar.
 
Fostul polițist Cristian Cioacă a fost condamnat de Tribunalul Argeș, pe 2 iulie 2013, la 21 de ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat și la doi ani de închisoare pentru profanare de morminte, urmând să execute 22 de ani de detenție.