Mama Mădălinei Manole, înmormântată marţi în cimitirul Bolovani din Ploieşti, la fel ca fiica sa acum 7 ani

Mama Mădălinei Manole, Eugenia Manole, va fi înmormântată marţi, în cimitirul Bolovani din Ploieşti, la fel ca fiica sa în urmă cu şapte ani. 

06 mart. 2017, 11:26
Mama Mădălinei Manole, înmormântată marţi în cimitirul Bolovani din Ploieşti, la fel ca fiica sa acum 7 ani

Trupul neînsufleţit al Eugeniei Manole va fi adus, luni după-amiază, la capela Bisericii Sfânta Treime din Ploieşti, iar înmormântarea va avea loc marţi, în cimitirul Bolovani din Ploieşti, cimitir unde a fost înmormântată, în urmă cu şapte ani, şi Mădălina Manole.

„Va fi înmormântată marţi în cimitirul Bolovani, lângă surorile şi părinţii ei. Nu e lângă Mădălina. Slujba va începe la ora 12.00”, a spus Marian Manole, fratele Mădălinei Manole.

Mama Mădălinei Manole, Eugenia, a murit sâmbătă seara la Spitalul Municipal din Ploieşti.

Marian Manole a declarat, luni, că în ultima săptămână starea de sănătate a Eugeniei Manole s-a agravat. „M-am dus sâmbătă seară la mama în vizită. Era singură în salon. Mi-a murit în braţe. Şi-a dat ultima suflare la mine în braţe. Dacă nu mă duceam, murea singură”, a spus Marian Manole, conform Mediafax. 

Potrivit acestuia, tatăl Mădălinei Manole a aflat abia duminică dimineaţă despre moartea soţiei sale.

„Tata e sub tratament. Acum un an a suferit un accident vascular cerebral. Mama l-a pus pe picioare. Am putut să-i spun abia duminică dimineaţă că mama a murit”, a afirmat Marian Manole.