Mamă şi fiică, accidentate grav de un ŞOFER BEAT

O femeie în vârstă de 35 ani şi fiica sa de cinci ani au fost accidentate grav vineri, în jurul prânzului, de un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Accidentul s-a produs pe DN 17 C, în localitatea Dealu Ştefăniţei din judeţul Bistriţa-Năsăud, aflată la graniţa cu judeţul Maramureş.

19 sept. 2014, 10:51
Mamă şi fiică, accidentate grav de un ŞOFER BEAT

Mama şi fetiţa se deplasau regulamentar pe acostament, pe o porţiune de drum drept, şi au fost lovite de o maşină la volanul căreia se afla un consătean în vârstă de 46 ani, care, în urma testării cu alcooltestul, s-a dovedit că avea o alcoolemie de 1,07 mg/l, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Virginia Roşca, citat de Agerpres.

Având în vedere distanţa mare până la locul producerii accidentului, Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bistriţa-Năsăud a decis să solicite intervenţia elicopterului SMURD, pentru a prelua una dintre victime, în timp ce a doua va fi transportată cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Judeţean Bistriţa.

Managerul SAJ Bistriţa-Năsăud, Annabella Muzsi, a declarat că atât mama, cât şi fiica erau în stare de inconştienţă în momentul în care s-a făcut apelul la 112 şi că sunt politraumatizate, mama fiind suspectă de traumatism cranio-cerebral.

CITEŞTE ŞI: ACCIDENT pe Calea Dorobanţilor. Patru persoane rănite după ce un autobuz RATB s-a ciocnit cu o maşină