Mama tinerei bătută de iubitul proxenet în Germania cere despăgubiri de jumătate de milion de euro

In vara anului trecut, Ioana Condea a fost batuta cu bestialitate de amantul ei. Acum, mama tinerei vrea sa se faca dreptate si ii cere despagubiri fabuloase calaului fiicei sale: jumatate de milion de euro.

28 apr. 2015, 09:10
Mama tinerei bătută de iubitul proxenet în Germania cere despăgubiri de jumătate de milion de euro

Au trecut opt luni de cand intreaga tara era de-a dreptul socata de cazul romancei plecata la munca in Germania, care a fost batuta cu bestialitate de barbatul pe care il iubea, pentru ca a refuzat sa se prostitueze, scrie ph-online.ro. Tanara a ajuns la spital in coma, iar medicii nu i-au dat mari sanse de supravietuire. Au trecut opt luni de la tragica intamplare, timp in care Ioana nu a reusit decat sa deschida ochii si sa clipeasca, dand de inteles ca este constienta.

Citeşte şi Tânără, TORTURATĂ de iubit: A fost bătută, băgată în apă rece, scoasă în frig şi arsă cu ţigara VIDEO

Mama fetei, Gratiela Condea, varsa zi de zi lacrimi amare si se roaga ca fiica ei sa se faca bina, mai ales ca are si un copil de crescut. De asemenea, ea are de gand sa il dea in judecata pe calaul care i-a nenorocit fiica, pentru a-i cere daune morale.

Nu il iarta pe cel care i-a schilodit fiica

Robert se afla intr-o inchisoare din Germania, iar procesul lui nu a inceput inca: „Voi va dati seama ca a batut-o ore intregi fara sa se opreasca?A continuat sa dea chiar si atunci cand ea si-a pierdut cunostinta. Omul acesta este un monstru. Vreau sa plateasca pentru tot ceea ce a facut si am sa merg personal la puscarie sa il intreb de ce a facut asta, de ce mi-a nenorocit copilul. Am sa ii cer pensie alimentara pentru nepotul meu, care a ramas fara mama, dar si daune morale. Vreau ca el si familia lui sa plateasca toata viata pentru ca mi-au distrug copilul”, a declarat Gratiela.

Citeşte şi Tânăra bătută de un proxenet în Germania, ţintuită o viaţă la pat VIDEO

Nu au bani de pampersi si lapte pentru nepotul lor!

Parintii Ioanei Condea au nevoie disperata de ajutor, fie el cu alimente, fie cu o suma cat de mica de bani. Cei care vor sa intinda o mana de ajutor o poate face donand in contul de mai jos: