MÂNA ASCUNSĂ, din spatele uşilor, CARE CONDUCE LUMEA FOTO

A fost condusă lumea de mici grupuri de interese? Vom face o paralelă între originile masonice și portretele unor importanți oameni politici, care apar în tablouri sau în fotografii cu o mână ascunsă la piept. Este o formă de salut masonic? De ce mari personalități politice, artistice apar în această ipostază? De la Stalin la Washington, de la Napoleon la Marx, de la Mozart la Simon Bolivar, toți au fost imortalizați având o mână ascunsă la piept.

05 ian. 2015, 11:59

Confucius spunea că semnele și simbolurile conduc lumea și nu cuvintele și legea, scrie efemeride.ro. Privită de sus curtea Vaticanului are o formă asemănătoare cu gaura unei chei. Mai mult, există și două cruci suprapuse care sunt identice cu cele de pe drapelul britanic. La intrarea în Vatican este un alt simbol interesant. Este vorba despre drapelul solar al Vaticanului care seamănă izbitor cu drapelul nazist.

Citeşte şi Vaticanul face public asta: secretul INCREDIBIL despre limba română a fost scos la iveală

Vaticanul a fost creat în 1929, este cel mai mic stat din lume și are 800 de locuitori. Sunt numeroși specialiști care afirmă că Vaticanul are o putere enormă mondială. Cele mai mari secrete ale lumii sunt ascunse în Biblioteca Vaticanului. Cum a intrat Vaticanul în posesia acestor documente? De ce s-a preferat ca aceste documente să ajungă la Vatican și nu în altă parte și cine le-a predat Vaticanului?

În 1982, cardinalul Marcinkus era președintele Băncii Vaticanului. El a fost acuzat de autoritățile italiene că Banca Ambrosiano a dat faliment pentru că acest cardinal, în numele Vaticanului a devalizat banca italiană cu 3,5 miliarde de dolari. Cum a reușit Vaticanul să aibă asemenea avere și care au fost sursele de formare?

Un jurnalist care a lucrat 20 de ani la Vatican declara că Vaticanul colcăie de masoni. El susține că în subsolurile de la Vatican, masonii au niște camere circulare, unde se produc ritualuri masonice.
Legătura ascunsă a Vaticanului cu cei mai puternici oameni ai lumii ar putea să fie un răspuns la întrebarea de mai sus.

Citeşte şi Papa Francisc, despre păcatul care va distruge omenirea

Statul italian nu a putut începe urmărirea penală pentru cardinalul Marcinkus, acesta având imunitate, dat fiind rangul pe care-l avea la Vatican. Statul italian nu a putut recupera nici măcar un dolar din suma uriașă care a falimentat o bancă. Președintele băncii italiene, care era un apropiat al Mafiei, a fost găsit spânzurat. Datorită legăturilor strânse pe care le avea cu Vaticanul, el era numit bancherul lui Dumnezeu. Cazul a fost închis de către autoritățile italiene.

Agenția Reuters reia acest caz ciudat și dă o știre în care spune că bancherul a fost găsit spânzurat sub un pod din Londra. În buzunar avea 15000 de dolari. S-a spus că el ar fi fost omorât de Mafia italiană, de un anume Gelli, care făcea parte și dintr-o lojă masonică. Gelli fusese un apropiat a lui Mussolini și al naziștilor, cu care făcuse afaceri uriașe. Datorită apropierii lui de serviciile secrete italiene a avut acces la documente secrete cu privire la cei mai importanți oameni ai lumii.

Putea să înceapă să-i șantajeze sau să dea publicității multe documente care erau catastrofale pentru mulți dintre acești lideri. Scandalul a izbucnit în 1982, dar la Vatican erau rumori cu privire la ce avea să urmeze, încă din 1978.

La începutul lui septembrie 1978, Papa Paul I, a constituit o comisie care să facă lumină în acest caz. Făcuse chiar o listă cu persoanele indezirabile, care trebuiau înlăturate de la Vatican. În 29 septembrie, Papa Ioan Paul I este descoperit mort în patul lui. Autoritățile au fost împiedicate să facă autopsie cadavrului.

Papa Ioan Paul al II-lea stopează ancheta declanșată de predecesorul său. Procurorul italian care s-a ocupat de acest caz, precum și jurnalistul italian care s-a încăpățânat să facă investigații în acest caz, au fost găsiți morți.