Manda: În urma şedinţei CExN s-a demontat legenda că funcţionăm sub o dictatură a lui Dragnea

Senatorul PSD Claudiu Manda afirmă că în urma şedinţei Comitetului Executiv Naţional de la Neptun se pot trage concluziile că libertatea de exprimare a membrilor de partid este asigurată, PSD este cel mai democratic partid şi că s-a demontat legenda că formaţiunea funcţionează sub dictatura lui Liviu Dragnea, care şi-ar impune ideile într-un mod totalitar.

01 sept. 2018, 20:16
Manda: În urma şedinţei CExN s-a demontat legenda că funcţionăm sub o dictatură a lui Dragnea

„În urma Comitetului Executiv Naţional putem trage câteva concluzii clare: – libertatea de exprimare a membrilor de partid în modul cel mai democratic în cadrului partidului este asigurată şi tot ce este aruncat în public sunt doar dezinformari şi manipulări ale adversarilor politici pentru a destabiliza partidul. – PSD este cel mai democratic partid din România şi, azi, am demontat şi legenda cum că funcţionăm sub o dictatură şi că preşedintele Liviu Dragnea îşi impune ideile într-un mod totalitar. Suntem cel mai mare partid din România şi este normal să avem idei şi opinii diferite. Important este că ni le putem exprima fără nici o problemă în interiorul partidului, fără a ne pune cineva pumnul în gură”, afirmă Manda, într-o postare pe facebook.

El a subliniat că membrii partidului vor rămâne uniţi şi vor duce la bun sfârşit mandatul primit pentru a guverna ţara.

„Suntem conştienţi de responsabilitatea uriaşă a guvernării, şi vom rămâne uniţi. Nu vom cădea în capcana adversarilor politici care îşi doresc mai mult ca orice ca disputele interne, inerente, din PSD să se transforme în conflicte care să submineze unitatea partidului şi care să facă din monolitul PSD, un partid mai mic, uşor manevrabil! Sunt convins că nici un coleg responsabil nu va accepta să furnizeze muniţie inamicilor politici şi să le crească acestora şansele în competiţiile electorale ce urmează. PSD guvernează bine şi cifrele şi ratingurile de ţară o demonstrează fără echivoc. Chiar azi, Standard & Poor s – cea mai mare agenţie de rating a lumii – a menţinut calificativele pentru România – ratingul aferent datoriei guvernamentale rămâne „BBB-/A-3″ pentru datoria pe termen lung şi scurt în valută şi în moneda locală, cât şi perspectiva stabilă. România are o poziţie solidă sprijinită de nivelul moderat al datoriei externe şi de perspectivele solide de creştere. Ne vom face datoria faţă de români şi vom duce la bun sfârşit mandatul primit, implementând integral programul de guvernare asumat. Unitatea este cheia succesului, fie că vorbim de membrii de partid sau societatea românească”, a mai afirmat senatorul PSD Dolj.