Mara Bănică, detalii despre starea de sănătate a Denisei Manelista. „Are nişte dureri cumplite” Cum se hrăneşte artista

Starea de sănătate a cântăreţei de muzică de petrecere Denisa Răducu e una precară, iar din câte se pare medicii se luptă pentru a putea să o ţină pe aceasta în viaţă, mai ales că ea are dureri foarte mari din pricina bolii.

21 iun. 2017, 13:17
Mara Bănică, detalii despre starea de sănătate a Denisei Manelista. „Are nişte dureri cumplite” Cum se hrăneşte artista

În cadrul unei emisiuni TV, cea care a făcut mai multe dezvăluiri despre starea cântăreţei de manele a fost jurnalista Mara Bănică. „Ştiu din surse sigure din familie. Are niste dureri cumplite. Trăieşte niste dureri cumplite, familia se duce în altă camera ca să nu plângă în faţa ei”, a spus Mara Bănică.

Citeşte şi Suma colosală pe care a pierdut-o Denisa Manelista. Cântăreaţa avea concerte programate pentru întrega vară în America

Denisa Manelista se hrăneşte doar cu ajutorul perfuziilor, a slăbit îngrozitor şi nu se mai poate deplasa pe propriile picioare, ci dusă pe braţe. Apropiaţii susţin că practic nu mai sunt multe lucruri de făcut din punct de vedere medical! Se pare că ultima dorinţă a artistei este să meargă la tatăl ei, la ţară, pentru a fi mai liniştită.

Citeşte şi După ce s-a spus că a renunţat la tratament, DENISA a cerut familiei să îi aducă mâncărurile ei preferate

„Fata este foarte bolnava si nu vrea decat sa stea linistita, departe de tot! Simte ca nu mai poate sa lupte. De aceea, a avut o discutie cu familia si i-a rugat pe toti sa o duca la tatal ei, la tara. A fost ca o rugaminte, sa se intoarca in locul in care ani de zile a fost fericita. Este ultima ei dorinta”, au dezvăluit persoane din preajma cântăreţei.