Maradona, declaraţia care îl umileşte pe Messi: „Aş fi vrut a Ronaldo să fie argentinian”

După ce a fost surprins plângând la finalul meciului dintre Argentina și Croația, scor 0-3, Diego Armando Maradona a devenit viral pe rețelele de socializare cu o declarație dată în 2017 despre Cristiano Ronaldo.

24 iun. 2018, 18:34
Maradona, declaraţia care îl umileşte pe Messi: „Aş fi vrut a Ronaldo să fie argentinian”

El Pibe D’Oro a spus că și-ar fi dorit ca Ronaldo să fi fost argentinian, au scris în urmă cu un an cei de la goal.com. „Aș fi vrut ca Ronaldo să fie argentinian. Fiecare minge pe care o atinge se transformă în gol”, a spus Maradona, precizând totuși că dintre portughez și Messi îl preferă pe argentinian. Fanii portughezului și-au adus aminte de această declarație și au viralizat-o pe rețelele de socializare, cu câteva zile înainte ca Argentina să joace meciul decisiv cu Nigeria, pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale.

Declarația lui Maradona poate fi considerată o adevărată premoniție. Cristiano Ronaldo este golgheterul Campionatului Mondial din Rusia, reușind să înscrie de 4 ori în primele două partide. În schimb, Argentina a marcat un singur gol în primele 2 meciuri, prin Kun Aguero, iar Messi a ratat și un penalty cu Islanda.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator al unei selecționate europene, ajungând la cota de 85 de goluri în tricoul Portugaliei, cu unul peste legenda Ungariei, Ferencz Puskas.

Chiar dacă Ronaldo nu e argentinian, Maradona speră ca Messi să conducă naționala spre al treilea titlu mondial din istorie. Maradona vrea să meargă în cantonamentul „pumelor”, alături de alţi foşti mari jucători, pentru a le ridica moralul jucătorilor. Chiar dacă Messi&Co depind în mare măsură doar de ei pentru a obţine biletele de optimi, starea generală e una de resemnare. „Aș vrea să am o discuție cu jucătorii. Eu, Pumpido, Goycochea, Caniggia, Troglio, Passarella sau Valdano”, a spus Diego Armando Maradona.