Marcel Toader, disperat. „N-am mai făcut sex de un an cu Maria”

Detalii picante ies la iveală în cazul divorţul anului 2017. Nu doar infidelitatea, ci şi lipsa relaţiilor intime l-ar fi determinat pe Marcel Toader să divorţeze de Maria Constantin. Afaceristul le-a mărturisit apropiaţilor că nu a mai făcut sex cu soţia sa de un an. După cele şase căsnicii ratate, bărbatul zice că şi-a luat gândul de la însurătoare.

07 sept. 2017, 07:42
Marcel Toader, disperat. „N-am mai făcut sex de un an cu Maria”

Ea are 30 de ani, el 54 de ani, iar după doi ani de căsnicie şi-au dat seama că nu se mai iubesc, scrie click.ro. Lipsa sentimentelor a fost indiciul major pentru Marcel Toader, care bănuia că Maria Constantin nu-i mai este credincioasă şi ar juca la dublu, aşa că a urmărit-o. I s-au confirmat bănuielile, astfel că, pe 13 septembrie, vor merge la notar, pentru divorţ.

Citeşte şi Maria Constantin, replică DURĂ pentru Marcel Toader. „Ar fi devenit o relaţie toxică!”

Conform declaraţiilor afaceristului înşelat, blondina ar fi „jucat” sârba oltenească în dormitor, şi pe capota maşinii cu doi bărbaţi cunoscuţi. Primul ar fi Marian Tutilescu, căsătorit, şi care are un copil, el fiind bărbatul din cauza căruia solista a divorţat şi de primul soţ, Ciprian Tapotă Lătăreţu. După cum susţine Marcel Toader, soţia sa ar fi întreţinut relaţii sexuale cu Tutilescu pe capota maşinii, ajungând acasă cu rochia murdară, plină de muşte şi de ţânţari.

Al doilea bărbat luat în vizor de Marcel ar fi Augustin Viziru (37 de ani), unul dintre invitaţii sezonului doi al reality-show-ului „Ferma vedetelor”, de la Pro TV: „În seara în care a venit acasă cu rochia albă murdară am întrebat-o dacă a fost cu Viziru. Am întrebat-o: Cu Viziru? Şi ea mi-a zis nu. Nici nu a schiţat ceva. Eu cred că între ea şi Viziru au avut loc relaţii intime. Eu ştiu asta de atunci, după acel show”, a declarat soţul înşelat.

Pentru că era extrem de ocupată şi cu spectacolele, şi cu alte situaţii, cântăreaţa a uitat să-şi mai îndeplinească obligaţiile de soţie, iar afaceristul s-a plâns prietenilor. „Nu am mai făcut sex de un an cu Maria. În acest timp, soţia mea a devenit rece şi preocupată să se distreze cu alţii. După ce ne-am căsătorit au apărut problemele, însă s-au agravat după emisiunea „Ferma vedetelor”, s-ar fi plâns Marcel Toader.

Citeşte şi Maria Constantin, PRIMA REACŢIE despre relaţia cu Augustin Viziru. Actorul i-a răspuns în direct la TV

Mai mult, după această experienţă, care i-a lăsat un gust amar, afaceristul s-a jurat că nu se va mai însura vreodată: „Nu voi mai face niciodată acest pas. Maria a fost persoana pe care am iubit-o foarte mult şi nu m-am aşteptat să mă trădeze în asemenea hal”, le-a mai mărturisit Marcel aceloraşi surse.

Într-adevăr, el a pierdut mult, atunci când a ieşit din „Ferma vedetelor”, şi a intrat Augustin Viziru. Săptămâna petrecută în emisiunea de la PRO TV a fost îndeajuns ca Maria şi Augustin să se apropie şi să aibă o relaţie. Solista a început să se îmbrace extrem de provocator, purtând blugi foarte scurţi şi tricouri mulate. La un moment dat, cei doi au fost surprinşi sfătuindu-se în întuneric, ori făcându-şi masaj. Au fost avertizaţi să se potolească, pentru a nu-l înfuria pe Marcel, însă ei au continuat să flirteze.