Marcel Toader şi-a scos fiul la terasă să îl înveţe ce înseamnă viaţa. Cum arată băiatul omului de afaceri FOTO

Marcel Toader trece, în această perioadă, prin momente cât se poate de dificile. Aflat în mijlocul unui proces de divorț care pare să fie cu mult, mult mai chinuitor decât își putea imagina careva, Marcel își face totuși timp pentru fiul său.    

17 nov. 2017, 12:01

Ocupat până peste cap în această perioadă în a dovedi vinovăția și infidelitatea Mariei Constantin, Marcel Toader a decis că este cazul să se bucure totuși și de câteva momente de liniște, scrie spynews.ro. Și, cum altfel, dacă nu în compania singurului om care, cu siguranță, îl admiră și îl iubește necondiționat. Adică fiul său, Max.

Citeşte şi În plin scandal de divorţ, Marcel Toader rămâne fără casă din cauza datoriilor FOTO

Așa că, cei doi au decis să meargă împreună la o terasă de fițe, loc în care au petrecut ore bune în fața cafelelor, cei doi discutând câte-n lună și-n stele. Și , spun sursele noastre, mai puțin experimentatul Max a avut parte de o adevărată lecție de viață de la tatăl său.

Mai exact, Marcel a fost de-a dreptul preocupat să îi explice fiului său ce NU trebuie să facă în timpul relațiilor pe care le are cu diverse domnișoare.

Citeşte şi Marcel Toader bănuia că Maria Constantin îl înşală cu impresarul ei. „Aveau o relaţie mult prea apropiată…”

Marcel Toader este un cunoscut om de afaceri care a intrat în atenţia presei după scurta şi scandaloasa căsătorie cu Ana Maria Ferentz. Ulterior, s-a căsătorit cu prezentatoarea TV Gabriela Cristea, de care a divorţat cu mare tam-tam, după 5 ani de căsnicie. În prezent, este în divorț și de cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin.