Mare atenţie unde mergeţi în vacanţă. Unui român i s-a furat maşina de 100.000 de euro din parcarea unui complex de lux din Grecia

Un român care a mers în vacanţă cu familia în Grecia a rămas fără maşină. Autoturismul i-a fost furat chiar din parcarea complexului de lux în care erau cazaţi. Bărbatul a făcut plângere, însă reacția polițiștilor greci a fost una scandaloasă.

17 aug. 2017, 17:24
Mare atenţie unde mergeţi în vacanţă. Unui român i s-a furat maşina de 100.000 de euro din parcarea unui complex de lux din Grecia

Bărbatul a ales să-şi facă vacanţa într-un complex de lux tocmai pentru siguranţa pe care o oferea. A plătit nu mai puţin de 619 euro pe noapte. Aproape spre finalul vacanţei omul a rămas fără maşină chiar în parcarea complexului.

După acest episod, bărbatul şi-a trimis familia în ţară cu avionul, a mai rămas câteva zile să rezolve situaţia iar apoi prin avocaţi a cerut socoteală managerului de resort. Răspunsul a fost halucinant.

Grecii au insinuat că ar fi vinovat, într-un fel, de dispariţia maşinii. Spun că li se pare surprinzător că românul, după furtul maşinii, a comandat un masaj, că şi-a lăsat paşapoartele în maşină şi se întreabă retoric dacă nu şi-a lăsat cumva şi cheile în încuietaorea maşinii. Între timp, hoţii au fost prinşi.

Suspecţii sunt de origine sârbă şi sunt acuzaţi că au mai furat şi alţi bolizi de lux.