Maria Ghiorghiu a luat legătura cu Ionuţ Gologan, ROMÂNUL CONDAMNAT LA MOARTE ÎN MALAEZIA. „E stabilită o zi a morţii….”

Maria Gheorghiu, femeia care a prezis incendiul devastator din clubul Colectiv a mărturisit că Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte în Malaysia, ar fi luat legătura cu ea. Băiatul ar fi contactat-o și i-ar fi transmis un mesaj.

24 apr. 2018, 11:35
Maria Ghiorghiu a luat legătura cu Ionuţ Gologan, ROMÂNUL CONDAMNAT LA MOARTE ÎN MALAEZIA. „E stabilită o zi a morţii….”

„Copilul acesta merită să trăiască. Dimineața când m-am trezit am auzit un glas care a spus așa: Ionuț. Un glas mi-a spus Ionuț Gologan, iar apoi l-am auzit pe el și zicea: ‘Vai, acum este noapte… s-au apus stelele, dar eu voi dăinui’. Ionuț era îmbrăcat cu un pulover maro și cu blugi. (…) Un glas spunea că e stabilită o zi a morții și o zi a privegherii, iar atunci Ionuț stătea cu capul plecat, era gata să-și primească soarta.”, a declarat Maria Ghiorghiu, potrvit cancan.ro.

Citeşte şi „Va fi vărsare de sânge în România!” PROFEŢIA CUTREMURĂTOARE a Mariei Gheorghiu

În urmă cu cinci ani, pe 26 iunie 2012, Ionuţ Gologan a fost arestat pe aeroportul internaţional din Kuala Lumpur, având asupra lui 1.494 de grame de metamfetamină. Cazul său a ajuns să fie mediatizat în toată lumea şi multe persoane publice din România au vrut să îl ajute pe tânăr. Şi Ministerul Afacerilor Externe s-a implicat în acest caz.