Drama unei vedete din România: Are 12 noduli la sân, este suspectă de cancer

Mariana Roşca este suspectă de cancer! Blonda are 12 noduli la sân. "Cel mai mare are 3 cm", a declarat "Blonda lui Iri".

13 mai 2016, 04:50
Drama unei vedete din România: Are 12 noduli la sân, este suspectă de cancer

Mariana Roşca trăieşte un adevărat coşmar! Blonda a dezvăluit faptul că este suspectă de cancer, după ce medicii i-au descoperit 12 noduli la sân. Vedeta nu a efectuat până acum o biopsie de frică, dar înmulţirea nodulilor a determinat-o să meargă la oncologie.

Tânăra a mai avut probleme de sănătate grave. Mariana Roşca a trăit o adevărată dramă pentru că a suferit o operaţie de 7 ore, în care i s-a extirrpat o tumoră de 6 centimetri în gât. Încă din 2010 acuza dureri în gât şi a aflat că are probleme mai grave.

Din cauza bolii Mariana Roşca nu a mai vrut să se căsătorească sau să facă copii. Nu a vrut să se opereze însă doctorul i-a spus că îşi va pierde vocea pentru că tumora este foarte mare şi va da în cancer. Tumorile aveam 6 centimetri si i le a dat la cateva zile dupa ce a plecat din operatie. „Nodulul era cat pumnul şi nu-mi venea să cred. Mi-au scos tiroida si nu mai pot manca orice. Am mancat popcorn cu caramel si am facut o reactie alergica. Acum voi avea un regim special si am o lista cu ce am voie sa mananc. M-a costat doar 4000 de dolari in afara de atentia pe care le o dadeam. Te ajutatu sa mergi, sa te speli si intrebau daca ai nevoie de ceva. Am preferat să fiu operata la calasa 1. Va trebui sa iau pastile toata viata, pentru tiroida”, a mai povestit Mariana Roşca, la Antena Stars.

„Anul trecut, am oprit anticoncepţionalele, pentru că sunt cele mai nocive. Soluţia ar fi să deschid tot, să curăţ tot şi să văd ce se întâmplă. Anul trecut, erau nouă. Nici nu ştiu care-i cauza, de unde se formează. Presupun că de la un stil de viaţă nesănătos, dar nu am un motiv anume. Pe mine mă stresează orice chestie minoră care intervine. Orice se întâmplă în jurul meu mă stresează. Nu e uşor să întreţii atâtea persoane. Acum, am 4 din 20. Ajutam familionul, dar acum sunt toţi pe picioarele lor şi nu mai au nevoie. E ca şi cum ai avea 10 copiii care te trag de fustă în fiecare zi”, a mai povestit Mariana Roşca.