Marius Ţeicu, mărturii cutremurătoare după moartea fiicei sale: S-a uitat la noi şi a spus că nu mai poate

Marius Ţeicu a făcut dezvăluiri extrem de dureroase după moartea fiicei. 

04 aug. 2017, 09:42
Marius Ţeicu, mărturii cutremurătoare după moartea fiicei sale: S-a uitat la noi şi a spus că nu mai poate

Marius Ţeicu a povestit cu lacrimi în ochi cum Patricia s-a luptat pentru viaţa ei până în ultima clipă. Mai mult, în salonul în care se afla vorbea cu toţi bolnavii şi le dădea încredere.

„Din 2015 se lupta cu boala asta necrutăţoare. Acum a reaparut foarte puternică şi nu a mai avut resurse, nu a mai avut leucocite. S-a luptat până în ultima clipă şi la un moment dat s-a uitat la noi şi a spus că nu mai poate. A fost un copil extraordinar, căuta să îi mobilizeze pe toţi, a avut discuţii cu toţi bolnavii. Ea le insufla optimismul la toti şi cu o dorinţă de viaţă extraordinară”, a spus Marius Ţeicu.

Patricia Țeicu este condusă, vineri, pe ultimul drum. Înmormântarea are loc în Izvorul Nou din Capitală. Îmbrăcat în negru, cu chipul sfâşiat de durere, compozitorul îşi plânge copilul răpus de o boală atât de necruţătoare. Suferinţa fără margini se citeşte în ochii lui.

Patricia Ţeicu, fiica lui Marius Ţeicu, a murit în miercuri dimineaţă. Fata compozitorului s-a stins din viaţă după o lungă luptă cu leucemia, pe care credea că a reuşit să îl învingă în urmă cu doar câteva luni.