Marius Ţeicu trăieşte o adevărată DRAMĂ. Fiica lui, grav bolnavă, a fost operată de urgenţă

Clipe cumplite pentru Marius Teicu. Fata lui, Patricia, a intrat, ieri, de urgenta, in sala de operatie. Internata de o buna bucata de timp la Spitalul Fundeni, pentru o boala de sange, femeia de 38 de ani a suferit, saptamana aceasta, complicatii la nivelul abdomenului si, imediat, medicii au decis sa ii faca o interventie chirurgicala.

15 iul. 2016, 12:32
Marius Ţeicu trăieşte o adevărată DRAMĂ. Fiica lui, grav bolnavă, a fost operată de urgenţă

In urma cu trei luni, lumea muzicala autohtona era zguduita de vestea ca fata lui Marius Teicu era internata in spital si avea nevoie disperata de sange grupa A2, (RH pozitiv) pentru a putea sa isi revina dintr-o anemie, provenita de la o boala cumplita, scrie wowbiz.ro. Imediat, oamenii i-au sarit in ajutor si Patricia si-a revenit rapid.

Citeşte şi Situatie critică pentru fiica lui Marius Ţeicu. Sângele de care are nevoie pentru transfuzii nu mai este pe stoc

De altfel, la vremea respectiva, compozitorul a confirmat ca fiica sa a depasit momentul critic. „Patricia se simte mai bine. Problema cu sangele s-a rezolvat, iar ea se afla in afara oricarui pericol! Nu ii mai trebuie nimic in acest moment, iar eu prefer sa nu vorbesc mai mult pe marginea acestui subiect delicat. E destul de greu”, a spus Teicu, in exclusivitate.

Totusi, efectul a fost doar unul temporar, intrucat, la o scurta perioada, femeia, mama a doi copii, s-a internat din nou la Spitalul Fundeni, la Sectia de Transplant Medular, cu aceleasi probleme. Ea avea nevoie disperata sa isi faca transfuzii pentru a putea stopa evolutia maladiei, si, cum era normal, a apelat iarasi la donatorii de sange A2(RH pozitiv).

Citeşte şi Anunţul GRAV pentru fiica lui Marius Ţeicu. Medicii le-au dat vestea

Culmea este insa ca, la inceputul acestei saptamani, situatia s-a agravat pentru Patricia Radulescu Teicu! Fata muzicianului s-a confruntat cu alte probleme, de data aceasta la nivelul abdomenului, astfel ca medicii au decis ca ea trebuie operata de urgenta, pentru a preintampina anumite complicatii mai severe.

Surse din apropierea Patriciei sustin ca ea a intrat pe mana echipei medicale, ieri dupa-amiaza, pentru o operatie de hemoperitoneu (n.r.prezenta sangelui in cavitatea peritoneala). Dupa interventie, fiica lui Teicu a fost dusa la sectia de Terapie Intensiva, unde este monitorizata de specialisti 24 de ore din 24!