Marius Șumudică: „Peste 80 la sută din jucători şi antrenori din Liga I pariază”

Marius Șumudică, antrenorul principal al echipei de fotbal Astra Giurgiu, a declarat sâmbătă că 80 la sută din jucători și antrenori din Liga I pariază.

14 feb. 2016, 09:02
Marius Șumudică: „Peste 80 la sută din jucători şi antrenori din Liga I pariază”

Legat de acuzațiile la adresa sa că a pariat, Marius Șumudică a spus pentru Dolce Sport: ”Doar Comisia poate decide dacă eu am greșit sau nu. Dar vă spun: peste 80 la sută din jucători sau antrenori din Liga I pariază”.

Tehnicianul a mai spus: „O să-l dau în judecată (pe Constantin Zotta, fostul președinte al Rapidului n.r.). Să vedem cum va putea el demonstra că Șumudică paria atunci când el era președinte. Dacă dânsul are aceste probe, eu o să-mi scot pălăria în fața dânsului”.

Despre meciul cu CFR a arătat: „Cred că a fost un meci de calitate, cu un ritm bun. Sunt foarte liniștit, îmi văd de treabă. Îmi felicit jucătorii pentru cum au evoluat până în final, au avut ambiție”.

Liderul Ligii I de fotbal, Astra Giurgiu, a terminat la egalitate cu CFR Cluj, 2-2 (0-1), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 24-a.

CFR a condus cu 2-0, prin golurile marcate de Juan Carlos Real Ruiz (38), la meciul său de debut în Liga I, și Vitor Bruno (56). Astra a redus din diferență prin Fernando Boldrin (63), gol marcat cu ajutorul portarului Traian Marc, care a scăpat balonul printre picioare. Astra a smuls egalul în prelungiri, grație golului înscris de brazilianul Fernando Boldrin (90+2), la o eroare a apărării clujene.