FENOMENAL. Mark Zuckerberg i-a SCRIS lui Marian Godină pe Facebook. Ce i-a răspuns poliţistul

Postările poliţistului din Braşov continuă să facă valuri. Sâmbătă Marian Godină şi-a exprimat nemulţumirea faţă de un mesaj ajuns la el ca din partea fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg.

24 sept. 2017, 12:08
FENOMENAL. Mark Zuckerberg i-a SCRIS lui Marian Godină pe Facebook. Ce i-a răspuns poliţistul

„Bună, eu sunt Mark, directorul Facebook… Bună ziua tuturor, se pare că toate avertismentele sunt reale. Utilizarea Facebook va costa bani. Dacă trimiteți această linie la 18 diferiți de lista dvs., pictograma dvs. va fi albastră și va fi gratuită pentru dvs. Dacă nu mă credeți, mâine la ora 18:00 Facebook va închide și va deschide ceea ce trebuie să plătiți…”, aşa suna anunţul, fals, binenţeles, scris de fondatorul Facebook, potrivit b1.ro.

Citeşte şi Marian Godină dezvăluie „cel mai prost argument” al şoferilor

„Am primit azi mesajul ăsta de la 5 prieteni virtuali și acum am mai puțin cu 5 prieteni în listă. Deci chiar funcționează!!! Trimite acest mesaj la 10 prieteni și 7 vor afla că ești cam tolomac, iar 3 îl vor înghiți și îl vor trimite mai departe.” – a fost replica ironică a lui Godină la falsul apel potrivit căruia reţeaua de socializare urmează să nu mai fie gratis.

Aşadar, alarmă falsă! Nu credeţi tot ce zice Zuckerberg, dar puteţi lua în considerare ce zice poliţistul nostru!