Martorul din dosarul lui Victor Ponta spune că nu a fost niciodată protejat de poliţie. A intrat în greva foamei

Dezvăluiri despre martorul din dosarul lui Ponta. Bărbatul a făcut înregistrări cu poliţiştii care trebuiau să-l protezeje. Agenţii de poliţie îl iau în glumă şi admit că de multe ori sunt obligaţi să încalce reguli, potrivit România TV. Spun nu există niciun protocol între poliţie şi martorul din dosar. Bărbatul se simte ameninţat şi a intrat în greva foamei.

11 iul. 2016, 10:21
Martorul din dosarul lui Victor Ponta spune că nu a fost niciodată protejat de poliţie. A intrat în greva foamei

De un an de zile, Alin Brîncuş şi soţia lui, martori în dosarul Turceni-Rovinari, trebuie să beneficieze de protecţie din partea poliţiei. În fiecare zi, în faţa blocului şi la uşă sunt agenţi. Doar că unii dintre ei se pare că nu iau prea in serios misiunea.

Procurorii DNA au dat o ordonanţă prin care cei doi sunt consideraţi martori ameninţaţi. Viaţa lor ar putea fi în pericol. De cealaltă parte, sunt agenţi care admit că se fac abuzuri, dar n-au ce să facă pentru că riscă să fie înlocuiţi sau puşi la dispoziţie.

Viaţa martorului din ultimul an pare distrusă după declaraţia la DNA. De o săptămână a intrat şi în greva foamei. Ar fi primit chiar ameninţări cu moartea.

„Ne este frică pentru viaţa noastră. Ne este frică. Noi nu am fost protejaţi, noi am fost abuzaţi. Nu mă simt protejat în momentul ăsta şi niciodată nu am fost protejat”, a spus bărbatul.