Mărturii şocante ale mecanicului de tren:”Mama şi-a târât copiii în faţa trenului” VIDEO

Mecanicul de tren în faţa căruia mama sinucigaşă şi-a aruncat cei trei copii face dezvăluiri zguduitoare. Femeia şi-a târât fetele în faţa trenului iar el nu a avut nicio şansă să-i salveze. A ştiut din momentul impactului că nu vor fi supravieţuitori. Cutremurător este faptul că mecanicul este la al patrulea incident de acest fel însă din cei 30 de ani de muncă, acesta este cel mai infiorător.

18 aug. 2017, 13:37
Mărturii şocante ale mecanicului de tren:”Mama şi-a târât copiii în faţa trenului” VIDEO

Apropiaţii susţin că suferinţa mamei a rămas fără ecou chiar după ce a fost internată de două ori la spitalul Obregia. Primăria sectorului 5 spune că nu a fost anunţată de doctori, pentru a putea consilia familia, demers care putea schimba acest deznodământ. De consiliere în schimb beneficiază acum mecanicul locomotivei implicat în episodul tragic de ieri de la Brăneşti.

„Din padure a iesit brusc in fata mea o doamna de 30 ani cu trei copilasi. S-a aruncat in fata mea, am dat semnale luminoase si acustice am franat de urgenta, am oprit trenul, iar o fetita de 7 – 8 ani era agatata in plugul locomotivei”, a spus mecanicul trenului, potrivit România TV.

Mecanicul a mai avut parte de incidente tragice în zecile de ani de muncă, dar au fost victime din rândul oamenilor neatenti, care au traversat neregulamentar.

Citeşte şi TRAGEDIA FEROVIARĂ DIN BRĂNEŞTI: Cum arată femeia care s-a aruncat în faţa trenului cu cei trei copii