Maşină în care se aflau doi copii, lovită de un autocar. Unul a murit, altul se află în stare gravă

Accidentul s-a produs, luni dimineaţă, pe raza localităţii Jupa, judeţul Caraş-Severin. Automobilul în care se aflau tatăl şi cei doi copii a fost lovit de un autocar care venea din spate, iar în urma impactului un elev de 9 ani a decedat.

19 mai 2014, 07:23
Maşină în care se aflau doi copii, lovită de un autocar. Unul a murit, altul se află în stare gravă

Un autocar ce circula dinspre Timişoara spre Bucuresti, pe Drumul European 70, despre care martorii susţin că s-ar fi aflat în depăşire, a lovit un autoturism ce încerca să vireze stânga, spre şcoala din Jupa. Impactul a fost violent, autoturismul fiind proiectat pe marginea drumului, potrivit expressdebanat.ro.

„Un autoturism condus de un bărbat de 54 ani şi un autocar condus de un bărbat de 37 ani se deplasau pe aceeaşi direcţie, dinspre Lugoj spre Caransebeş. Din primele verificări, se pare că şoferul autoturismului a semnalizat dreapta, a încetinit după care a virat brusc stânga, moment în care a fost lovit de autocarul care circula în spatele său. Conducătorul autocarului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, iar şoferului autoturismului i-a fost recoltată o probă biologică de sânge”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, de la IPJ Caraş-Severin.

Elevul de 9 ani a decedat la Spitalul din Caransebeş. Băiatul de 13 ani a suferit şi el multiple traumatisme, dar viaţa lui nu e pusă în pericol. Tatăl lor, care se afla la volan, a scăpat fără probleme deosebite.