Medicii, despre mama Oanei Zăvoranu: Are şanse extrem de mici să supravieţuiască. I se dă morfină FOTO

Marioara Zavoranu se afla in stare grava la Spitalul Fundeni, iar viata ei depinde de o minune Dumnezeiasca. De cand a fost internata, mamei Oanei i s-a administrat morfina pentru dureri, iar gandurile negre au pus stapanire pe mintea ei.

28 ian. 2015, 09:02
Medicii, despre mama Oanei Zăvoranu: Are şanse extrem de mici să supravieţuiască. I se dă morfină FOTO

Oana Zavoranu trece prin momente extrem de grele, scrie cancan.ro. In urma cu o saptamana, mama sa a fost internata de urgenta la Spitalul Fundeni, unde a fost operata. Mai apoi, Marioara a fost transferata la Terapie Intensiva, unde i s-a administrat morfina. Cu dureri insuportabile si constienta ca starea sa este una extrem de delicata, mama vedetei a ajuns sa aiba ganduri negre si sa spuna ca mai bine isi ia zilele decat sa ajunga o leguma si sa nu mai poata sa isi reia viata de zi cu zi.

Citeşte şi Mama Oanei Zăvoranu se zbate între viaţă şi moarte. Anunţul trist făcut de medici FOTO

Starea Marioarei Zavoranu se inrautateste pe zi ce trece, iar rinichiul care este functional numai in proportie de 10% are o infectie puternica, ce s-a generalizat in tot corpul. Problemele de sanatate ale femeii sunt inrautatite si de faptul ca are diabet, dar si probleme cu tensiunea si cu inima.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, pictorial sexy când mama ei e în spital! Fanii au criticat-o DUR

Incepuse sa vorbeasca foarte mult despre moarte. Ba chiar i-a spus fiicei sale unde vrea sa fie ingropata. Medicii au stat de vorba cu Oana si i-au adus la cunostinta faptul ca mama ei are sanse extrem de mici sa supravietuiasca si ca organismul ei poate sa cedeze in orice clipa. Oana, insa, nu vrea sa accepte si tot spera intr-o minune.