Megafestivalul de tehnologie iCEE.fest, la start: experţi din toată lumea sunt prezenţi la Bucureşti

Publicat: Joi, 15 Iunie 2017 09:47 // Actualizat: Joi, 15 Iunie 2017 09:47 // Sursa: romaniatv.net

Peste 100 de experţi globali din industriile online, digital şi tech au venit la Bucuresti pentru a prezenta la iCEE.fest, în 15 si 16 iunie, cele mai noi tendinţe în domeniul care schimbă radical majoriatea modelelor tradiţionale de business.

Nume importante, începând cu giganţii globali Google şi Facebook, susţin prezentări pe cele 5 scene ale iCEE.fest, al cărui partener media este MEDIAFAX.

Festivalul acoperă anul acesta mai multe zone de interes, în tot atâtea evenimente paralele: disruption (modele de business neconvenţionale), realitate virtuală şi augumentată, digital health (cum tehnologia schimbă sistemul tradiţional în medicină), digital content, e-commerce, ad tech (tehnologii pentru îmbunătăţirea campaniilor online), marcom (despre tendinţele în marketing şi comunicare), creativitate şi startups.

În plus, anul acesta festivalul propune două evenimente-satelit noi, dedicate caselor inteligente („Smart Homes") şi tehnologiei care schimbă modul tradiţional în care funcţionează băncile şi sistemele de plată („fin-tech").

Pe site-ul oficial www.iceefest.com se poate consulta lista actualizată de speakeri, precum şi detalii legate de principalele linii de conţinut din acest an, dar şi companiile care vor prezenta, în detaliu.

Festivalul iCEE.fest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat de ThinkDigital România, cu sprijinul Orange. Susţinători importanţi mai sunt Carrefour, Volkswagen, XAXIS, BCR şi Ernst&Young.

Potrivit organizatorilor, la ediţia din acest an a iCEE fest participă peste 3.500 de persoane şi 100 de companii importante din online şi digital.

Festivalul are loc, în zilele de 15 şi 16 iunie, la Grand Cinema Digiplex din cadrul Băneasa Mall.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Dragos Stanca Facebook google iCEE.fest invitati iCEE.fest
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7081
RON
21 Jan
noapte -4 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H