Mercur în tranzit în conjuncţie cu Soarele natal. Ce înseamnă asta pentru zodia ta

Aceasta este o perioadă de activitate intelectuală intensă, de începere a unor proiecte intelectuale de curiozitate, idei originale şi de exprimare a ideilor personale. Este un timp favorabil pentru studiu, scris, lectură, învăţat şi pentru alte activităţi mentale. Este mai ales favorabil studiilor şi preocupărilor ştiinţifice.

06 iun. 2017, 05:28
Mercur în tranzit în conjuncţie cu Soarele natal. Ce înseamnă asta pentru zodia ta

Este un timp pentru analiză raţională, scrie astrologicus.ro. Este probabil ca indivizii să-şi formuleze mental scopurile şi obiectivele şi să ia decizii importante. Unii oameni au idei de a îmbunătăţi eficienţa şi metodologiile muncii. Alţii iau decizii să-şi schimbe obiceiurile alimentare, de a se îmbrăca şi de muncă sau regimurile de sănătate.

Citeşte şi Lună Plină în Scorpion: Astrologul Minerva spune cum sunt afectate zodiile

Va avea loc o comunicare intensă şi o activitate intelectuală între fraţi, surori, prieteni şi colegi. Anumiţi indivizi devin implicaţi în mass-media. E posibil să existe o corespondenţă intensă, convorbiri telefonice şi scurte călătorii.

Va exista o creştere a activităţii nervoase şi aceasta îl va face pe individ să pară mai alert şi lucid.

Mercur în tranzit în conjuncţie cu Venus natal

Acest tranzit este caracterizat de discuţii de afaceri sociale şi romantice. Individul e posibil să primească veşti bune. Tranzacţiile de afaceri, invitaţiile sau alte contacte sociale vor avea loc prin corespondenşă mai ales dacă acestea sunt legate de artă, muzică, distracţie sau obiecte luxoase. E posibil ca individul să aibă un interes intelectual în artă, muzică şi distracţie. Poate exista un interes în înfrumuseţarea mediului de muncă şi în comunicarea socială cu colegii. Oricum, dacă ultima este împinsă prea departe pălăvrageala nefolositoare poate interfera cu eficienţa muncii. Dacă această conjuncţie primeşte aspecte stresante poate exista o tendinţă de superficialitate în comunicările sociale.
Viziunea intelectuală a individului este veselă şi prietenoasă. Există o o curiozitate referitoare la psihologia celorlalţi. Acceasta este o perioadă favorabilă pentru reclame şi relaţii publice.
Indivizii sub acest tranzit manifestă o mai mare inteligenţă, farme şi umor decât de obicei paralel cu un mod de a vorbi mai diplomatic, mai fermecător care le creşte atractivitatea personală. Există un mai mare interes pentru modul de a se îmbrăca şi de a se împodobi pentru a creşte farmecul personal.
Venus în tranzit în conjuncţie cu Mercur natal are aceeaşi semnificaţie cu Mercur în tranzit în conjuncţie cu Venus natal. Oricum poate dura o mai lungă perioadă de timp, în funcţie de mişcarea lui Venus (retrograd staţionar sau direct), putând fi însoţită de o uşoară accentuare a expresivităţii în aspectele sociale de comunicare.

Citeşte şi Mariana Cojocaru, HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII. Posibile discuţii legate de bani pentru Berbeci, Fecioara va avea colaborări interesante

Mercur în tranzit în conjuncţie cu Marte natal

Acest tranzit este caracterizat de dezbatere intelectuală, contestaţie şi competiţie. Individul este predispus să fie mai agresiv decât în mod obişnuit în exprimarea ideilor şi în apărarea punctului său de vedere.
Aceasta este o perioadă bună pentru afaceri, strategii profesionale, politice şi militare. Se accentuează determinarea de a avea o slujbă, de a rezolva probleme şi dorinţa de a elucida misterele. Energia mentală şi spiritul întreprinzător este folosit de individ în muncă şi studiu, le poate creşte eficienţa în muncă şi îi poate ajuta să găsească soluţii la problemele lor.

În timpul acestui tranzit argumentele fierbinţi pot fi o problemă. Dacă această conjuncţie primeşte aspecte stresante, iritaţie, spirit argumentativ şi vorbirea sarcastică poate cauza o problemă serioasă. Dezbaterile politice şi argumentele asupra afacerilor economiei sunt comune.

Există o tendinţă spre iritaţie nervoasă, decizie impulsivă şi vorbire sarcastică. Nerăbdarea în timpul lucrului poate creşte pericolul de a avea ocupaţii hazardate, de a ruina slujba sau de a cauza prejudicii personale. Infecţii, inflamaţii, stricăciuni sau necesităţi de urgenţă pot apare în timpul acestui tranzit.
Individul poate fi implicat într-un fel în investigaţii secrete.

Marte în tranzit în conjuncţie cu Mercur natal are aceeaşi semnificaţie cu Mercur în tranzit în conjuncţie cu Marte natal. Apare o dată la fiecare doi ani, fiind de o durată mai mare şi marcând o perioadă susţinută de dinamizare (excitare) mentală şi vorbire şi luări de decizie impulsive. Perioada variază, oricum, în funcţie de mişcarea lui Marte (retrogradă, staţionară sau directă)

Mercur în tranzit în conjuncţie cu Jupiter natal

Caracteristic acestui tranzit sunt planurile de lungă durată, activitatea educaţională, călătoria, expansiunea în muncă şi optimismul mental. Gândirea pozitivă care este încurajată de acest tranzit poate direcţiona energia individului spre canale care conduc la realizări care merită efortul, la un mai mare succes şi prosperitate.

Individul poate dezvolta interesul intelectual în religie, filozofie, culturile străine sau studii înalte. Este o perioadă favorabilă pentru admiterea la colegiu sau universitate.

Aceasta este deasemenea o perioadă bună pentru a scrie, a preda, a lectura, a prezenta un manuscris pentru publicare sau de a avea relaţii cu mijloacele mass media şi ziarele. Este o perioadă favorabilă pentru a da anunţuri în ziare, de a face publicitate, peentru formularea de contracte şi înţelegeri.
Favorabile sunt acum atât călătoriile scurte cât şi cele lungi. Acestea pot fi începute din motive de muncă, educaţionale, de sănătate, religioase sau pot fi vizite la prietenii sau membrii familiei.
Jupiter în tranzit în conjuncţie cu Mercur natal are aceeaşi semnificaţie cu Mercur în tranzit cu Jupiter natal; oricum, durează mai mult şi indică o perioadă susţinută de dezvoltare mentală, comunicare armonioasă şi îmbogăţire culturală şi intelectuală. Este caracterizată de o intensificare a intereselor religioase, filozofice şi educaţionale şi este în special favorabilă pentru profesori, scriitori, cititori, studenţi, comentatori, avocaţi, miniştrii şi reporteri. Acest tranzit apare o dată la doisprezece ani.

Continuarea articolului AICI.