MERCUR RETROGRAD în perioada următoare. Avertismentul astrologului Minerva

S-ar putea să vă auziţi prietenii spunând – o, nu, iar retrogradează Mercur! Cei care nu ştiu astrologie, se vor întreba despre ce vorbeau ei. Dintre toate aspectele planetare, această perioadă polarizează atenția cititorilor și, cu siguranță, generează cea mai mare parte a lecturilor.    

09 mart. 2018, 08:46
MERCUR RETROGRAD în perioada următoare. Avertismentul astrologului Minerva

MERCUR RETROGRAD. Motivul interesului este clar – acest fenomen este unul dintre puținele care afectează pe toată lumea destul de uniform și efectele sale sunt întotdeauna evidente.

Odată ce începeți să acordați atenție modului cum se desfăşoară evenimentele din viaţa noastră în aceste faze, vom vedea curând cât de important este să le luăm în considerare.

Urmărind perioadele de retrogradare ale lui Mercur ne putem permite să creștem productivitatea și să evităm cel puțin o parte din frustrarea pe care o poate induce. 

Să ne uităm îndeaproape la Mercur retrograd și ce înseamnă acest lucru pentru noi
În 2018, Mercur va retrograda de trei ori în semne de foc: Berbec, Leu și Săgetător. Deci, este momentul să ieșiți din carapace și să aruncați o privire asupra viitorului. Amintiți-vă, că astrologia trebuie folosită asemenea unei prognoze meteo. În cazul în care arata ploaie – luăm umbrela!

Mercur nu trebuie să provoace dezastru în timpul mişcării sale. Cu toate acestea, aceia dintre noi, care suntem obişnuiţi cu energiile Universului, putem vedea că uneori Mercur are tendinţa să provoace haos.

Iată ce ar trebui să ştim şi câteva sugestii despre implicațiile acestora…

Nu, Mercur nu se mișcă înapoi. Dacă facem puțină lumină, vom vedea că Mercur pare să se deplaseze înapoi, așa cum astrologii din vechime l-au perceput cu mii de ani în urmă. După un timp – în cazul Mercur, cam trei săptămâni și jumătate – planeta pare să îşi revină și îţi va relua mersul normal.

Deoarece Mercur este planeta situată cel mai aproape de Soare, orbita sa este mult mai scurtă decât cea a Pământului. Aproximativ de trei sau patru ori pe an, Mercur se deplasează de-a lungul eclipticii Pământului, atunci când experimentăm perioada de retrogradare a lui Mercur.

Citeşte mai multe pe revista Teo