MESAJE de Sfântul Ilie. Iată ce urări le poţi trimite celor dragi

MESAJE de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie se sărbătorește în fiecare an pe 20 iulie. Iată ce mesaje şi urări le poţi trimite celor dragi de Sfântul Ilie.
Alina Costache
19 iul. 2017, 03:45
MESAJE de Sfântul Ilie. Iată ce urări le poţi trimite celor dragi

MESAJE de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie este marele făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de secetă. Timp de câteva zile în apropierea acestei Sărbători se spune că Sfântul Ilie umblă cu carul său prin cer şi de aceea plouă cu tunete şi fulgere.

În acestă zi de Sărbătoare a Sfântului Ilie se celebrează toţi cei ce poartă numele de Ilie şi derivate ale numelui Ilie, cum ar fi: Lie, Ilies, Iliuta, Eliade, Eliana.

MESAJE şi URĂRI de Sfântul Ilie

1. Să-ți dea Domnul sănătate, judecata înțeleapta, viață lunga pământeasca, Ce dorești să se-împlinească!

2. Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multa iubire! La mulți ani!

3. Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: „La mulți ani Ilie!”

4. Se sărbătoreşte cel mai mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de secetă. Îţi doresc să învingi orice furtună şi să ai un cer senin!

5. Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă. La Mulţi Ani!

6. Sfântul căruia ii porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase in viitor!

7. La mulţi ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulţi ani şi sus paharul!

8. Fie ca Sfântul Ilie, pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită, numai bucurii şi linişte interioară.

9. La Mulți Ani, Iliuță! Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale.

10. La Mulţi Ani cu ocazia Sfântului Ilie şi să-ţi fie ziua plină de minuni!

11. Să fii mereu tânăr şi cu acelaşi spirit vesel. Viaţa să-ţi ofere clipe minunate şi bucurii nemaiîntâlnite. La mulţi ani fericiţi, Ilie!

12. Dragă Ilie de ziua numelui tău îţi dorim un sincer „LA MULŢI ANI” să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

13. Îţi doresc să ai parte de o zi de nume minunată şi să ştii că eşti şi vei fi mereu iubit/a de toţi prietenii tăi.

14. Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulţi ani, Ilie!

15. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. ILIE cât mai frumoasă!

16. Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

17. La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii!

18. Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi! La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

19. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. ILIE cât mai frumoasă!

20. La Mulți Ani cu ocazia Sfântului Ilie și să-ți fie ziua plină de minuni!

21. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

22. Cu ocazia sărbătorii Sfântului Ilie, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

23. Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer la mulţi ani!

24. Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La Mulţi Ani!

25. Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

26. Adierea vântului lin al acestei zile frumoase de vară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor, iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirii eterne. La mulţi ani!

27. În această zi, când numele tău este celebrat, se sărbătoreşte cel mai mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de secetă, Sf. Ilie. Îţi doresc să învingi orice furtună şi să rămâi în orice moment un cer senin!

28. La mulți Ani şi să ai parte de un ocean de sănătate, un munte de noroc şi un camion cu bani!

29. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate, Dumnezeu să te călăuzească şi să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui care mângâie o floare ce stă să înflorească! „La mulți ani!”

30. Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume şi fie ca Sfântul Ilie pe care îl reprezinți, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îți dăruiască fericirea dorită şi liniștea interioară.

Citeşte şi SFANTUL ILIE 2017: Cum află fetele dacă alesul va fi un bărbat mai tânăr şi de ce se dau mere de pomană

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Pădurea din România care s-a transformat într-un loc de vis. Turiștii se îngrămădesc pentru a se bucura de o experiență unică
Capital.ro
Rămas bun, maestre! A murit marele actor. Și-a luat adio
Playtech.ro
Delia, ţinută transparentă prin care s-a văzut absolut tot! Aşa nu a mai fost văzută niciodată. A avut mare curaj!
DailyBusiness
Este anunțul zilei pentru milioanele de români care au credite în LEI!
Adevarul
Coșmarul prin care a trecut un culturist: a pierdut zeci de kilograme în 35 de zile. „Corpul meu a început să se mănânce singur”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Prețul carburanților explodează. Ce se întâmplă de la 1 iulie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Oana Roman a făcut o gafă colosală şi a fost taxată imediat: 'Se vede clar că e jeg'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Ciclonul care a lovit Europa se apropie de România: Meteorologii ANM anunță ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină
Capital.ro
Românii sunt obligați să declare. Au termen doar 30 de zile. Statul a impus amenzi
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
stirilekanald.ro
Bunicul fetei ucise la Sibiu, detalii cutremurătoare! "Când am auzit..."
substantial.ro
Șoc în Cluj-Napoca: Turiste britanice surprinse de prețurile ridicate la cafea comparativ cu veniturile românilor
MediaFlux
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'