Mesajul emoţionant al logodnicei lui Casian Neculae, tânărul mort într-un accident în Germania. „Te voi iubi pentru totdeauna”

Mesajul emoționant al logodnicei lui Casian Neculae, tânărul mort într-un accident în Germania. Tânăra a suferit un suferit un șoc, după ce a aflat de moartea fulgerătoare a viitorului ei soț. Casian Neculae urma să devină tată peste 3 luni.
Iulian Tudor
16 mart. 2018, 10:15
Mesajul emoţionant al logodnicei lui Casian Neculae, tânărul mort într-un accident în Germania.

Tânărul de doar 26 de ani din comuna Bradu lucra ca șofer pe o mașină frigorifică a unei firme de transporturi din Pitești, scrie libertatea.ro. Miercuri, Casian Neculae se afla pe autostrada A8, în apropiere de Stuttgart, Germania. Din cauza oboselii, a adormit la volan și s-a izbit violent de un TIR. Bărbatul a murit strivit în cabina mașinii care a fost distrusă în urma impactului.

Citeşte şi Un român a murit într-un accident cumplit în Germania. Bărbatul urma să devină tată peste trei luni

Distrusă de durere, logodnica lui Casian Neculae a publicat un mesaj emoționnat pe o rețea de socializare.

„Te iubesc şi te voi iubi toată viaţa, iar dacă şi după moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna”, a scris Ana Maria.

Tânăra a lansat un apel disperat către tinerele ai căror iubiți sau soți sunt șoferi de TIR.

„Nu vă lăsaţi sufletele, inimile voastre, fetelor, să se ducă şofer. Eu mi-am lăsat singura iubire şi Dumnezeu mi-a luat tot ce am mai scump pe lume. TOT”, a scris logodnica lui Casian, pe Facebook.

Tânăra este însărcinată și urmează să devină mamă peste aproape trei luni, scrie curier.ro. Din păcate, Casian a avut parte de o moarte fulgerătoare, înainte a deveni tată.

„Iubirea? Ce-i iubirea? Iubirea stă în calea morţii. Iubirea este viaţa. Tot, tot ce înţeleg, înţeleg numai pentru că iubesc. Tot ce există, există pentru că iubesc. Totul e legat numai de iubire. Iubirea este Dumnezeu şi, cînd mori, înseamnă că tu, o părticică din iubire, te întorci la izvorul veşnic al tuturor lucrurilor frumoase!”, este mesajul pe care bărbatul l-a publicat pe pagina sa de socializare cu doar câteva ore înainte să moară.

Vestea morții lui Casian a stârnit un val de revoltă în rândul șoferilor români care lucrează pentru firmele de transport din întreaga Uniunea Europeană care susțin că au parte de un program de lucru infernal.

„Credeţi-mă că în afară de un «Îmi pare rău» şi un mic ajutor pentru familia îndurerată nici patronii, nici dispecerii şi NIMENI nu mai poate face nimic în caz de accident ca cel de azi! Mergeţi cu viteză normală de deplasare a unei utilitare, cel puţin 105-110 pe autostradă, astfel puteţi depăşi uşor camioanele, nu veţi fi nevoiţi să rămîneţi în spatele lor forţaţi de cei cu turismele care vin din spate. Dormiţi cel puţin 2 ore în prima noapte dacă e nevoie şi OBLIGATORIU 3-4 ore în cea de-a doua, dacă aveţi cursă întinsă pe mai multe zile, DORMIŢI, DORMIŢI DORMIŢI cînd vi se face somn!!!”, a scris Robert Baban pe Facebook.

Casian conducea ore în șir pentru a asigura un trai mai bun logodnicei și copilului nenăscut.

„Principalul lucru în viaţă e familia! Cariera nu te aşteaptă acasă! Banii nu-ţi şterg lacrimile, iar faima nu te îmbrăţişează noaptea”, este unul dintre mesajele posate de acesta pe contul său.

Autorităţile din Germania au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul. Inițial, anchetatorii au precizat că oboseala la volan s-a numărat între cauzele producerii nenorocirii.

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Legea care îi vizează direct pe românii care locuiesc la curte. Vecinii te pot obliga să faci asta
Capital.ro
Complet ILEGAL în propria locuință. Legea nu dă voie dacă ești proprietar sau chiriaș la BLOC
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Bătaie ca în filme între fanii Angliei și Serbiei la Gelsenkirchen înaintea meciului celor două echipe de la Euro 2024. Meci cu grad ridicat de risc VIDEO
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
Se împlinesc 80 de ani de la operațiunea „Neptun”. BNR scoate o monedă specială
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
S-a 'combinat' în Nuba! N-a uitat mișcările senzuale de la 'Surprize, surprize' și a lovit în club
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Românii vor fi verificați. S-a dat ORDIN de control. NIMENI nu mai are voie să încalce legea
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
‘Where to Start’: Noua platformă Mastercard sprijină antreprenorii polonezi și ucraineni
MediaFlux
DOCUMENTE pentru RECALCULARE! Simona Bucura Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?