Mesaje halucinante postate de criminala de la metrou pe Facebook: „Fotografia cu malformaţia mea la sex a ajuns la…”

Femeia suspectată că a omorât o tânără pe care a împins-o pe linia de metrou în staţia Dristor 1 a postat pe pagina sa de Facebook mesaje halucinante. la audieri, femeie a avut un comportament ciudat. Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice şi a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie, negând. Femeia urmează să fie expertizată psihiatric pentru a vedea dacă avea discernământ în momentul în care a împins-o pe fata de 25 de ani în faţa metroului.

RomaniaTV.net
13 dec. 2017, 10:39
Mesaje halucinante postate de criminala de la metrou pe Facebook: „Fotografia cu malformaţia mea la sex a ajuns la…”

Din ceea ce a scris pe reţelele de socializare, deducem că femeie suspectată că a omorât o tânără în staţia de metrou Dristor 1, lucra ca menajeră în Spania. Femeia îl acuză de fratele ei că l-a tăiat cu sabia pe tatăl lor şi că ar fi violat-o.

„Mă numesc Șerban Magdalena și sunt din Craiova.La 6 luni am făcut o operație care nu a reușit doctorului arab Pesamosca după care am rămas cu o malformație la organul meu sexual.

La vârsta de 5 ani m-a dezbrăcat fratele meu Șerban Lucian și m-a violat ,mi-a văzut malformaţia la organul meu sexual,mi-a introdus degetele pe acolo și m-a jignit.

La vârsta de 10 ani,m-a spus la un vecin,apoi la altul.Eu am început să lucrez și să aduc bani în casă iar el îmi cerea mereu și dacă nu îi dam mă jignea.Șerban Lucian a intrat la servici în Armata Română-pericol pentru mine.

Șerban Lucian se purta agresiv verbal și fizic,l-a tăiat pe tata cu sabia,a fost o minciună referinţa lui la Armata Română,a furat carne când lucra la abator pentru că și vindea, se bătea cu colegi,este un bețiv.

Șerban Lucian s-a însurat cu o femeie răutăciosă Ramona care s-au aliat cu mama și mi-au făcut viața imposibilă pentru că a vorbit la lume despre defectul meu la sex și mi-au distrus viața socială.

Șerban Magdalena pleacă în Spania la o femeie Popescu Iuliana care trăia într-un apartament cu Emilio Lozano Martinez care vorbind cu Șerban Lucian au auzit de defectul meu la sex,m-au drogat și mi-au violat intimitatea și drepturile unei persoane. (…)

Fotografia cu malformația mea la sex a ajuns la Șerban Lucian care ajutat de șefii lui au dat-o pe un sait al Armatei Române unde au văzut cei din UE,iar apoi Javier Santos Castellano mi-a spus mie,iar eu la Poliție,Interpol,Cedo, Parchetul Militar…sunt în Greva Foamei de 502 ore în Craiova”, sunt mesaje postate de Magdalena Şerban, femeia suspectată că a ucis marţi o tânără în staţia de metro Dristor 1.

Despre abuz sexual a vorbit şi mama suspectei în cadrul audierilor. Potrivit click.ro, ea le-a povestit oamenilor legii că fiica ei a fost abuzată sexual şi ar fi rămas cu sechele.

Citeşte şi: Mărturii cutremurătoare ale mamei criminalei de la metrou. Cum a explicat gestul fiicei sale

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a fost reţinută de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti miercuri dimineaţă, după ce a fost audiată timp de câteva ore la sediul Poliţiei Capitalei. Conform reprezentanţilor Poliţiei Române, la audieri femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a explicat de ce a făcut aceste gesturi.

Imaginile suprinse de camerele video din staţiile de metrou Dristor şi Costin Georgian arată că tânăra care a fost împinsă de femeie la staţia Costin Georgian a opus rezistenţă, la un moment dat chiar s-ar fi luptat cu agresoarea şi a reuşit să fugă. Cealaltă tânără, de 25 de ani, a fost pândită de femeie într-un moment în care nu era atentă, butonând telefonul mobil, a fost împinsă şi a căzut pe şine în momentul în care trenul ieşea din tunel. Ea ar fi reuşit să se ridice, dar femeia ar fi împins-o cu piciorul şi a căzut, fiind lovită de tren.